Blå Kors Danmark

Købmand giver julegave til Den Blå Sociale Cafe

Del

Borgere i Hjørring, som ikke har nogen at holde jul med, kan få en en juleaften med masser af god mad og hyggeligt samvær på Blå Kors' værested, Den Blå Sociale Cafe. Den glade giver af julearrangementet er den lokale SPAR-købmand.

Mange familier såvel som enlige er økonomisk trængte. Stigende energipriser og inflation presser alle. Dem, der i forvejen har det sværest, er ofte hårdest ramt.

Derfor er købmand Bent Kristoffersen fra SPAR i Hjørring i julehumør og har valgt at støtte et julearrangement på Den Blå Sociale Cafe i Hjørring, som sikrer en god juleaften for borgere, der ikke har andre at holde jul med.

”I den situation er der ekstra brug for hygge og god julestemning. Det vil vi gerne hjælpe med der, hvor vi ved, at hjælpen gør en stor forskel.” siger Bent Kristoffersen.

Bent Kristoffersen har kendt Den Blå Sociale Cafe siden sin læretid og har nu som selvstændig købmand genoptaget kontakten.

På Den Blå Sociale Cafe er daglig leder Susanne Houmølller meget glad for donationen til julearrangementet.

"Det betyder, at de borgere, som ellers skulle sidde alene juleaften, kan komme og deltage i juleaften på caféen. Er der penge til overs, kan der måske også blive til en nytårsfest. Til juleaften får vi and og flæskesteg med hele tilbehøret samt risalamande. Der er en julegave til alle deltagere – typisk lidt godt til de øvrige juledage. Der plejer at komme mellem 25 og 50 deltagere til sådan en juleaften. Nytårsaften er der omkring 25 deltagere, så pengene skal nok blive brugt godt," fortæller hun. 

Julehjælpen er støttet af Købmandsfonden, KFI Erhvervsdrivende Fond, via en uddeling.

Hvis man vil ikke har nogen at holde jul med og har lyst til at fejre juleaften på Den Blå Sociale Cafe i Hjørring, kan man ringe til værestedet og tilmelde sig på tlf. 98 90 32 03.

Kontakter

Susanne Houmøller, Den Blå Sociale Café, tlf. 98 90 32 03

Bent Kristoffersen, Spar Købmand, tlf. 29 66 01 07

Billeder

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

TUBA og Blå Kors: Alkohol er ødelæggende og har alvorlige konsekvenser for mange danske familier - Nick Hækkerup tager fejl, når han omtaler øllet som folkets sjæl13.1.2023 13:01:45 CET | Pressemeddelelse

Det er ansvarsløst at omtale danskernes alkoholforbrug som folkesjælen og tale om øllets positive værdi for livskvaliteten, når alkohol har så alvorlige konsekvenser for så mange mennesker i Danmark - også selvom Nick Hækkerup efterfølgende har forsøgt at moderere sine første udtalelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum