DSK - De Samvirkende Købmænd

Købmænd: Stadig behov for statsministerens løfte om inflationshjælp

Del
Det er positivt, at regeringen spiller ud med en hjælpepakke på 2.3 mia. kr. til borgere og virksomheder.

Statsministeren lovede i valgkampen trængte købmænd i de tyndtbefolkede egne 70 mio. kr. Selvom regeringen i dag ikke vil specificere midlerne til nogen dele af erhvervslivet, ser vi i De Samvirkende Købmænd frem til, at de kommende forhandlinger hjælper trængte købmænd. 

  • Vi har fortsat brug for sammenhængskraft i landdistrikterne, og de lokale butikker spiller en nøglerolle i de mere tyndtbefolkede områder. Hvis butikken forsvinder, mister de små byer også yderligere tiltrækningskraft for bosætning, udtaler adm. direktør, Jannick Nytoft, fra De Samvirkende Købmænd.

Kontakter

Information om DSK - De Samvirkende Købmænd

DSK - De Samvirkende Købmænd
DSK - De Samvirkende Købmænd
Islands Brygge 26
2300 København S

3962 1616http://www.dsk.dk/

Vi passer godt på de danske købmænd.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.500 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og REMA Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum