DSK - De Samvirkende Købmænd

Købmænd ønsker grænsemur

Del

De Samvirkende Købmænd opfordrer Christiansborg til at give dansk dagligvarehandel en vitaminindsprøjtning, der igen kan gøre Danmark til en stor og stolt handelsnation.

En ny mur a la Dannevirke på den dansk/tyske grænse vil både gavne beskæftigelse og statskassen. Muren kan i øvrigt også erstatte grænsekontrollen, så politiet igen kan fange røvere og tyve i danske butikker.

”De tyske grænsehandelsbutikker skal betale for muren. Det kommer de til. Det er helt sikkert,” siger DSKs adm. direktør John Wagner og tilføjer: ”Når vi ikke kan få afgiftslettelser, er muren den næstbedste løsning”.

DSK anbefaler, at byggeriet af muren går i gang straks i dag den 1. april.

Uanset om det er den 1. april, så grænsehandler halvdelen af de danske husstande mindst én gang om året. Det koster danske butikker og dermed arbejdspladser i Danmark, og statskassen går glip af 2,6 mia. kr. årligt i moms og afgifter.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om DSK - De Samvirkende Købmænd

DSK - De Samvirkende Købmænd
DSK - De Samvirkende Købmænd
Islands Brygge 26
2300 København S

3962 1616http://www.dsk.dk/

Vi passer godt på den danske købmand.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.400 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og Reitan Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum