Københavnske politikere sikrer ekstra kulturaktiviteter for familier og sårbare mellem jul og nytår

Del
Der iværksættes ekstra kulturaktiviteter for 200.000 kroner for familier og sårbare mellem jul og nytår. Det sker på fire udvalgte faciliteter i Kultur- og Fritidsforvaltningen, har et enigt Kultur- og Fritidsudvalg netop besluttet.

Dagene mellem jul og nytår kan blive lidt sjovere for hovedstadens familier samt sårbare. Et enigt Kultur- og Fritidsudvalg har netop besluttet at afsætte 200.000 kroner til ekstra kulturaktiviteter for disse grupper.

Byens sårbare samt børnefamilier kan dermed se frem til lidt flere kulturtilbud i juleferien, fordi et enigt udvalg her på vippen til juleferien fandt ekstra midler til at tilgodese både familier og sårbare.

Helt konkret vil der blive afholdt ekstra aktiviteter i Kulturhuset Indre By, Prismen, Kulturhuset Kildevæld og på Københavns Hovedbibliotek.

Fakta:

 • Kultur- og Fritidsudvalget har besluttet at afsætte 200.000 kroner af de såkaldt disponible midler til ekstra kulturaktiviteter for familier og sårbare unge.
 • Det sker på fire udvalgte faciliteter i Kultur- og Fritidsforvaltningen.
 • Alle aktiviteter er gratis at deltage i. Der vil være åbent følgende fire steder:
  • Kulturhuset Indre By den 30. december 2022: Sociokulturel nytårskur. Målrettet udsatte grupper i byen, som bor på herberg eller gaden. Fællesspisning og fællessang i samarbejde med Det Runde Bord. Kapacitet op til 450 deltagere.
  • Prismen den 29. december 2022: Julestue med familiesamvær. Målrettet børnefamilier. Julekreative aktiviteter, papbyggeri, lav-selv-smykker, familiekonkurrencer. Kapacitet op til 300 deltagere.
  • Kulturhuset Kildevæld den 29. og 30. december 2022: 2 x Julestue med familiesamvær. Målrettet børnefamilier. Julekreative aktiviteter, papbyggeri, lav-selv-smykker, familiekonkurrencer. Kapacitet op til 300 deltagere.
  • Københavns Hovedbibliotek, Børneetagen den 27., 28., 29., og 30. december 2022: Teater, rytmik og musik. Målrettet børnefamilier. Ni aktiviteter fordelt over fire dage med fokus på sanselige oplevelser i mødet med kunstnere, der formidler poesi, rim og litteratur på interaktive måder. Kapacitet 55 deltagere pr. aktivitet, i alt 495 deltagere.

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommunes fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum