Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune efterlyser flere hænder til at klare coronakrisen

Del

Corona-virussens indtog i Danmark får nu Københavns Kommune til et efterlyse flere sundheds- og pædagoguddannede til at tage hånd om byens ældre og svage borgere. Rekrutteringskampagnen “Brug for dig” kører på de sociale medier, og der er stor interesse for at hjælpe.

Københavns Kommune har brug for ekstra hænder til at hjælpe ældre og svage københavnere igennem coronakrisen. Antallet af sygemeldinger blandt personalet stiger i disse dage, og for at sikre tilstrækkeligt med raskt personale opfordrer kommunen nu alle med en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse til at søge – det gælder også både studerende og pensionerede. Indsatsen hedder ”Brug for dig” og findes på www.kk.dk/brugfordig.  

“Budskabet er klart – vi har lige nu brug for dig, hvis du har en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse. Vi skal sammen igennem denne krise, og vi har brug for al den hjælp, vi kan få.  Det kan være sundhedsfaglige, som laver noget andet i dag, eller som måske er gået på pension, men som gerne vil hjælpe og gøre en forskel. Det er dem, vi håber, vil melde sig og hjælpe os i denne helt særlige situation”, siger sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling (SF). 

Kampagnen ”Brug for dig” er kommet godt fra start, og har over 3.000 besøgende det første døgn, og 84 ansøgere har meldt sig på banen.

“Det er helt fantastisk, at københavnerne har taget så godt imod det her initiativ. Vores folk sidder lige nu og kigger ansøgningerne igennem, og jeg håber, at endnu flere vil ansøge, så vi kan give ældre og svage borgere den hjælp, de har brug for”, siger sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling (SF). 

Arbejdet i Københavns Kommune er lønnet og på overenskomst, og kommunen søger efter sygeplejersker, sosu-uddannede og pædagogisk uddannede. 

Personale, som rekrutteres gennem kampagnen, skal kunne indgå i arbejdet på plejehjem, hjemmepleje, midlertidige døgnophold og sociale døgntilbud.

Se mere her:  https://www.kk.dk/brugfordig

For yderligere kommentarer og information ring til pressetelefonen: 2382 8082

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

https://www.kk.dk/

Følg pressemeddelelser fra Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum