Sparta Atletik og Motion

København er på alles læber

Del

Copenhagen Half Marathon er for første gang udsolgt, og 25.000 løbere vil den 15. september fylde hovedstadens gader.

CPH Half er for første gang udsolgt. (Foto: Sparta)
CPH Half er for første gang udsolgt. (Foto: Sparta)

"Set udefra er det som sådan ikke overraskende, at CPH Half har succes, da løbet netop har de elementer, som mange løbere efterspørger. Det er nemt, man ved, hvad man får, og København er på alles læber. Vi ser en klar tendens til at de løb, der formår at få ikonisk status vokser markant i interesse, det drejer sig helt kort om at være top of mind og på løbernes bucketliste," siger Bugge Holm Hansen særlig rådgiver inden for sport, digitalisering og innovation hos Instituttet for Fremtidsforskning.

Copenhagen Half Marathon er altså mere populært end nogensinde før, og det har længe peget i retning af, at løbet i år for første gang ville kunne melde udsolgt. Det er nu en realitet, da startnummer nummer 25.000 er solgt, og dermed er CPH Half officielt udsolgt.

"Det er en kæmpe cadeau, som vi er virkelig stolte over. At vi kan samle 25.000 løbere til CPH Half er fantastisk, og potentialet er endnu større. Det viser, at CPH Half og København som by har noget helt særligt at byde på," siger Dorte Vibjerg, administrerende direktør i Sparta Atletik & Motion, som arrangerer CPH Half.

Løbet skydes i gang søndag den 15. september klokken 11.15 på Øster Allé, og de 25.000 løbere kommer igennem alle brokvarterne, indre by og Frederiksberg.   

For yderligere kommentar eller uddybning

Administrerende direktør Dorte Vibjerg

Tlf. Nr. 2262 2026

Bidragsydere og sponsorer

Bidragsyder: Nordea-fonden

Primær sponsor: Zalando

Øvrige Sponsorer: Nike, BMW, High5, Carlsberg Nordic, RedBull

Partnere: Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen

Kontakter

Billeder

CPH Half er for første gang udsolgt. (Foto: Sparta)
CPH Half er for første gang udsolgt. (Foto: Sparta)
Download

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum