SKT. PETRISKT. PETRI

KØBEHAVNERHOTELLET SKT. PETRI MODTAGER CONDÉ NAST TRAVELER’S READERS’ CHOICE AWARD 2019

Del

I dag annoncerede det anerkendte tidsskrift Condé Nast Traveler resultatet af deres årlige Readers' Choice Award. Med en score på 98,85 er SKT. PETRI blevet anerkendt som ét af de førende hoteller i kategorien ‘Nordeuropa’ og som det bedste hotel i Danmark.

SKT. PETRI Lobby
SKT. PETRI Lobby

Over 600,000 læsere verden over har givet deres stemme og er samtidig rekord for antal svar nogensinde. Afstemningen giver et unikt øjebliksbillede i hvordan og hvorfor vi rejser i dag. SKT. PETRI er stolte over at blive anerkendt som det førende hotel i Danmark og som ét af de førende hoteller i Nordeuropa. 

Condé Nast Traveler’s Readers' Choice Award er en af de ældste og mest prestigefulde anerkendelser indenfor rejsebranchen og refereres ofte som “det bedste af det bedste i branchen”.

“På SKT. PETRI er vi dedikeret til at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for vores hotelgæster. Netop derfor betyder denne pris noget helt specielt. Ikke blot fordi Condé Nast Traveler anses for at være et af verdens førende tidsskrifter indenfor rejser og oplevelser, men fordi prisen gives af den rejsende. En pris af denne kalibre viser, at vores kerneværdi, som vi kalder ‘laid-back luxury’, er mere end blot god gæsteservice, men en oplevelse der forbliver i vores gæsters bevidsthed selv efter de er checket ud,” fortæller hoteldirektør Jesper Stubgaard og fortsætter: “Frem for alt dedikerer jeg denne pris til vores fantastiske personale, der hver dag yder deres bedste for at give vores gæster en service udover det sædvanlige, og det gør mig som hoteldirektør utrolig stolt.” 

Du finder en oversigt over alle vinderne af Condé Nast Traveler’s Readers' Choice Award 2019 på www.cntraveler.com/rca, ligesom de også hyldes i november udgaven af Condé Nast Traveler US og UK.

Kontakter

For yderligere information og henvendelser:
PR & Marketing Manager, SKT. PETRI, Emma Cox, +45 24 99 71 99, emma.cox@sktpetri.com

Billeder

SKT. PETRI Lobby
SKT. PETRI Lobby
Download
Superiorværelse
Superiorværelse
Download
Morgenmad på sengen med udsigt
Morgenmad på sengen med udsigt
Download
Star suite
Star suite
Download

Information om SKT. PETRI

SKT. PETRI
Krystalgade 22
1172 København K

http://sktpetri.com

SKT. PETRI ligger i Vilhelm Lauritzens bevaringsværdige funkisbygning fra 1928, der tidligere husede Daells Varehus. Efter bygningen havde stået tom siden varehusets lukning i 1999 blev den i 2002-2003 totalrenoveret, hvor den store atriumglasfacade i hotellets lobbyområde også blev tilført. Senere samme år åbnede SKT. PETRI. Efter en omfattende renovering i 2017 blev der tilføjet 20 nye værelser og i dag tilbyder SKT. PETRI 288 værelser, heraf 26 suiter, to restauranter og bar, loungeområde, syv mødelokaler samt gårdhave og fitnessområde, og oser af laidback luxury. 

Condé Nast Traveler
Condé Nast Traveler er et internationalt og transatlantisk tidsskrift der dækker rejser og oplevelser, og udgives af Condé Nast Publications. Tidsskriftet publiceres både i en amerikansk og engelsk prinversion. Tidsskriftet startede i 1987 og specialiserer sig på reportager om luksusrejser, bedømmelse af hoteller, produkter og tjenester.

Følg pressemeddelelser fra SKT. PETRI

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.