Lemvigh-Müller A/S

"Køb kun det stål, der er brug for og afvent situationen"

Del

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller anbefaler stålforbrugende virksomheder at udvise tilbageholdende snusfornuft efter gårsdagens udmelding om, at Donald Trump vil indføre told på import af stål og aluminium fra Europa.

Europa bliver nu ramt af Donald Trumps told på stål og aluminium; stål pålægges 25 procent importtold og aluminium 10 procent.

Hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller har man stor erfaring med at analysere stålmarkedet, og her råder man danske stålforbrugende virksomheder til at udvise snusfornuft på markedet, som nu er meget usikkert:

”Det kan få store konsekvenser for stålpriserne, hvis det ender i en decideret handelskrig. Lige nu er det vores snusfornuftige råd til stålforbrugende virksomheder kun at købe det stål, der er brug for i produktionen, og så ellers afvente udviklingen hen over sommeren”, siger Brian Alexis, Head of SCM & KAM Operations, Lemvigh-Müller.

Forbedret forecasting-service

Rådet giver Brian Alexis i videoen, ’Stålmarkedet på to minutter’, som er en ny, forbedret forecasting-service fra Lemvigh-Müller til stålforbrugende virksomheder - og som også kommer ind på, hvilken effekt den nye amerikanske told kan få på stålpriserne.  

Se videoen Stålmarkedet på 2 minutter her: https://www.youtube.com/watch?v=SU4ki9ifKSQ&feature=youtu.be

Brian Alexis understreger, at der er tale om et forecast, ikke viden der er skrevet i sten. Stålmarkedet er et komplekst område, hvor den globale økonomi, handelspraksisser rundt om i verden og politiske beslutninger kan påvirke priserne. De mange faktorer, som spiller ind betyder, at der altid vil være en vis usikkerhed:

”Når vi giver et forecast, så er det vores bedste bud baseret på den viden vi selv har, det vi hører fra vores kilder og netværk i branchen og fra anerkendte analysebureauer”, siger Brian Alexis.

Det tager to minutter

Lemvigh-Müller har i mange år løbende informeret om pris- og markedsudviklingen på stålområdet, bl.a. i form af videoer, nyhedsbrevet og artikler. Den nye forecast-videoservice adskiller sig bl.a. ved det korte format på to minutter:

”Hvor vi tidligere har lagt alle mellemregningerne frem, springer vi i det nye format mere direkte til konklusionen. Netop fordi stålmarkedet er så kompleks en størrelse, er det vores opgave som eksperter på området at tygge os igennem alle mellemregningerne og give de stålforbrugende virksomheder et forecast, der er til at forstå og forholde sig til i en travl hverdag”, siger Brian Alexis.

Følg med i pris- og markedsudviklingen

 Lemvigh-Müller udsender forecastet 'Stålmarkedet på to minutter' fem gange årligt.

Man kan få besked, når der er nyt, hvis man følger Lemvigh-Müller på Youtube; gå ind på 'Lemu-TV', klik på den røde ’Abonner’-knap øverst til højre.

 

Nøgleord

Kontakter

Brian Alexis, Head of SCM & KAM Operations, Lemvigh-Müller, 36951060 / bria@lemu.dk
Morten Trolle, adm. dir., Lemvigh-Müller, 36 955140 / mt@lemu.dk

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum