Blå Kors Danmark

Køb julegaven i genbrug og få byttemærke på

Del

Har du før tøvet med at købe julegaven i en genbrugsbutik, fordi den ikke kunne byttes, så er denne bekymring nu væk. Som et nyt forsøg lancerer Blå Kors Genbrug bytteservice i alle butikker på Sjælland.

Gaver behøver ikke nødvendigvis at være nye og i original emballage.

Hos Blå Kors, som driver mere end 50 genbrugsbutikker over hele landet, oplever man, at flere og flere danskere vælger at gå på jagt efter julegaver i deres lokale genbrugsbutik. 

"Mange danskere er bevidste om at handle bæredygtigt og ønsker ikke, at julen bliver en forbrugsfest, der ligger miljøet til last. I genbrugsbutikker kan man samtidig finde både det unikke, specielle og noget til en fornuftig pris," siger Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug. 

For nogle kunder kan der dog være en barriere ved at handle genbrug  - nemlig at gaverne ikke kan byttes. Derfor har Blå Kors i en periode valgt at indføre bytteservice i alle genbrugsbutikker på Sjælland.

"Vi ønsker at give vores kunder god service. Bekymringen om, at ens mor eller tante allerede har en Holmegaard-vase eller ikke kan passe kjolen, fylder hos nogle kunder, så det vil vi gerne forsøge at imødekomme ved at sætte et byttemærke på, så de har mulighed for at bytte gaven," siger Anders Christensen.

Bytteservicen kører som en forsøgsordning og gælder for alle varer over 50 kroner, som kan byttes i den genbrugsbutik, hvor de er købt.  

Blå Kors har i dag 11 sjællandske genbrugsbutikker i Slagelse, Næstved, Bjæverskov, København, Rødovre, Søborg, Ølstykke, Hillerød og Humlebæk. 

Kontakter

Billeder

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum