La Femme Copenhagen

KØB-BRUG-RETURNER KUN FOR KVINDER

Del

Nu kan du købe, bruge og returnere dit tøj inden for 2 måneder efter du har købt det.

La Femme Copenhagen tilbyder dig at du kan købe en vare i dag, bruge den i op til 8 uger hvorefter du kan returnere den og få en tilgodeseddel på 50% af nyprisen. Tænk tanken: Ny kjole idag, bruges til festen på lørdag, returneres på mandag, ny kjole til festen næste lørdag kun til halv pris.

Ud over at glæde sine kunder med dette nye tiltag , har La femme Copenhagen også tænkt sig at glæde velgørende formål, i den første periode Røde Kors. Alt det returnerede tøj vil gå ubeskåret til Røde Kors genbrugsbutikker. Hermed ønsker La Femme Copenhagen at støtte Røde Kors og samtidig støtte miljøet. ved at sikre genbrug af det tøj der normalt bare bliver glemt på hylden, sikre vi en mindre miljøbelastning. Gå ind på WWW.lafemmecph.dk og få mere at vide.

Ring til Brian Lundholt Andersen på 40250020 for at få yderliger informationer.

Nøgleord

Links

Information om La Femme Copenhagen

La Femme Copenhagen
La Femme Copenhagen
Roskildevej 285E
4390 Vipperød

http://www.lafemmecph.dk

Modetøj til kvinder

Følg pressemeddelelser fra La Femme Copenhagen

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra La Femme Copenhagen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum