NordicBet

Knuth og Dyrby er kommunalvalgets Mayweather og McGregor

Del

Kigger man på NordicBets odds forud for kommunalvalget skiller Slagelse sig ud som den kommune, hvor kampen om borgmesterposten er tættest. I øjeblikket spår bookmakeren dødt løb mellem Socialdemokraternes John Dyrby Paulsen og Venstres Stén Knuth.

Valgkampen nærmer sig sin afgørende fase forud for det kommende kommunalvalg, og få steder i Danmark er der så stor spænding om udfaldet som i Slagelse. I øjeblikket spår spilleselskabet NordicBet dødt løb mellem udfordreren John Dyrby Paulsen (A) og den siddende borgmester Stén Knuth (A).

Begge betaler pengene 1,95 gange igen, hvis de på valgnatten kan iklæde sig borgmesterkæden. Dermed er valget i Slagelse det mest uforudsigelige af de 33 kommuner, som NordicBet har sat odds på.

”Med et glimt i øjet kan man kalde valget i Slagelse for kommunalvalgets svar på Mayweather mod McGregor. To politiske sværvægtere tørner sammen i en uforudsigelig cocktail af landspolitik og lokalpolitisk rugbrødsarbejde. John Dyrby Paulsen har primært høstet sine skalpe på den landspolitiske scene, mens Stén Knuth har været en markant politisk ambassadør for Vestsjælland siden han overtog borgmesterposten”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Netop de to kombattanters store rutine er en af de faktorer, der gør valget i Slagelse uforudsigeligt. De er begge kendte ansigter blandt vælgerne, og de mestrer begge spillet i kulissen, når mandaterne på valgnatten skal omsættes til hård politisk kapital. Hvem af dem, der er McGregor, og hvem der er Mayweather, vil jeg dog ikke rode mig ud i en forklaring på.”

Hvem er borgmester i Slagelse efter kommunalvalget 2017?

Stén Knuth (V)                                         1,95
John Dyrby Paulsen (A)                           1,95
Ann Sibbern (O)                                       12
Villum Christensen (LA)                           18
Anden kandidat                                        20

Find spillet på  www.nordicbet.com under Kommunalvalg 2017 – Danmark

Kontakter

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum