Klimarådet

Klimarådets sekretariat søger en jordbrugsfaglig analytiker

Del

Klimarådets sekretariat leder efter en ny kollega, som skal bidrage til udformningen og tilrettelæggelsen af analyser på klimaområdet med særligt fokus på nye fødevarer, landbrug og skovbrug.

Med den politiske aftale om en ny klimalov får Klimarådet en markant større opgave fremover. Til at hjælpe med opgaven søger vi en analytiker, der her lyst til at bidrage til udformningen og tilrettelæggelsen af samfundsrelevante analyser på klimaområdet. Analyserne kan omfatte alle dele af den grønne omstilling med særligt fokus på nye fødevarer, landbrug og skovbrug og de miljø- og samfundsøkonomiske aspekter heraf.

Den, vi søger, har jordbrugsøkonomiske og/eller naturvidenskabelige kompetencer, som kan bidrage til de faglige analyser samt udvikling af virkemidler, effektvurderinger, og beregning af samfundsøkonomiske omkostninger. Analytikeren vil blive del af et stærkt landbrugs- og økonomfagligt team og et sekretariat med et fagligt højt niveau og plads til sparring og videndeling.

Læs mere, og søg den ledige stilling her.

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Nøgleord

Kontakter

Rasmus Sangild
Presse- og kommunikationsansvarlig
41 33 94 95
rasmus.sangild@klimaraadet.dk

Links

Information om Klimarådet

Klimarådet
Klimarådet
Nybrogade 2
1203 København K

https://klimaraadet.dk/

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

Klimarådet udvides med to nye rådsmedlemmer6.7.2020 17:34:32 CESTNyhed

Den nye klimalov udvider Klimarådets mandat og giver plads til yderligere to rådsmedlemmer, som har hver deres ekspertise inden for henholdsvis adfærdsforskning og byggeri. Professor i sociologi ved Københavns Universitet Bente Halkier og professor og viceinstitutleder ved Institut for Byggeri, By og Miljø på Aalborg Universitet Per Heiselberg er blevet indstillet som nye medlemmer af Klimarådet og herefter udpeget af klima-, energi- og forsyningsministeren.

Dansk olie og gas i lyset af en global grøn omstilling4.6.2020 05:45:00 CESTPressemeddelelse

Klimarådet er af klima-, energi og forsyningsministeren blevet bedt om at give en vurdering af klimaeffekterne ved at gennemføre 8. udbudsrunde. Selv om klimagevinsten ved mindre produktion af dansk olie og gas delvist udvandes af øget produktion i andre lande, vurderer rådet, at der er klare klimamæssige argumenter for at anbefale en aflysning af 8. og efterfølgende udbudsrunder, herunder for at styrke troværdigheden om en ambitiøs dansk klimapolitik og Danmark som foregangsland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum