Haderslev Kommune

Klimaprojekt på Jomfrustien oversvømmet af tilmeldinger

Del

En overvældende interesse for projektet om klimatilpasning og byudvikling omkring Jomfrustien i Haderslev gør nu, at Haderslev Kommune og Provas må lukke for tilmeldinger fra flere deltagere til informationsaften den 12. november 2015 klokken 19 i Haderslevhus.

Lige nu er der omkring 250 tilmeldte til aftensmad og oplæg om fremtiden omkring Jomfrustien, og grænsen for hvor mange, der kan være i Haderslevhus er dermed ved at være nået.

"Det er rigtig ærgerligt, at vi må lukke for tilmeldinger, men det er samtidig positivt, at så mange beboere, ejendomsejere, forretningsdrivende og brugere af området er interesserede i, hvad der skal ske omkring Jomfrustien. Vi har fra start haft fokus på at kommunikere om projektet og inddrage borgerne, og det er vi indtil videre lykkedes med.", siger borgmester H. P. Geil.

"Det er skønt at opleve, at interessen for projektet er så stor, selvom vi endnu ikke ved, præcis hvad der skal ske i området. Det fortæller os, at vi skal fortsætte linjen og inddrage borgere og virksomheder så meget som muligt, siger Kjeld Thrane, formand for Provas' bestyrelse.

Interesserede kan læse mere om projektet på haderslev.dk/jomfrustien, hvor det også vil være muligt at tilmelde sig arbejdsgrupper, der skal arbejde med forslag og idéer til visionen for projektet.

Kom på byvandring fredag eller lørdag

Fredag den 13. november og lørdag den 14. november kan alle interesserede komme med på byvandring i området omkring Jomfrustien.

Turene starter fra Jomfrustien 28-30 (det tidligere Haderslev Maskinforretning), hvor medarbejdere fra Provas og Haderslev Kommune vil være klar til at svare på spørgsmål til projektet.

På byvandringerne kommer guiderne omkring områdets historie, bevaringsværdige bygninger, byplanlægning og meget mere.

Det er Lennart Madsen, Museum Sønderjylland, Helge Christian Jacobsen, formand for By og Land Haderslev, Anders Sanderbo, byplanlægger ved Haderslev Kommune og Søren Kistorp, projektleder ved Haderslev Kommune, der står for turene, der starter fredag klokken 15.15 og 16.15 samt lørdag klokken 11.15 og 12.15.

Der kræves ikke tilmelding til byvandringerne.Kontaktinformation:

Projektleder, Søren Kistorp, 74 34 17 21

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Haderslev Kommune tager et skridt for sundheden17.4.2018 08:43pressemeddelelse

Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune tager et ekstra skridt for sundheden i kommunen og indbyder borgere og arbejdspladser til at deltage gratis i Dansk Firmaidrætsforbunds landsdækkende kampagne Tæl Skridt. Kommunen ønsker at sætte fokus på sundhed, og med skridttællerdysten har de et kneb, der kan motivere flere borgere – også dem, som ikke er i gang med andre af kommunens motionstilbud.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum