Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Klimaministeriet holder doorstep om CCS-aftale kl. 15.00

Del

Klimaministeriet indkalder til doorstep om ny aftale for bl.a. fangst og lagring af CO2 tirsdag d. 14. december kl. 15:00. Holmens Kanal 20, 1060 København K.

Klimaminister Dan Jørgensen vil på dagens doorstep i klimaministeriet sammen med et bredt flertal af Folketingets partier præsentere en aftale om fangst, transport, lagring og anvendelse af CO2 i Danmark. Aftalen er anden del af den samlede såkaldte CCS-strategi, som er et vigtigt redskab til at bekæmpe klimakrisen og realisere 70 procents-målet i 2030.  

Deltagelse i doorstep kræver gyldigt pressekort.

Journalister, der deltager i doorstep, bedes sende nedenstående oplysninger til emlma@kefm.dk

  • Navn
  • Medie
  • Mail-adresse
  • Telefonnummer

Nøgleord

Information om Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Holmens Kanal 20
1060 København K

41723805http://kefm.dk

I Klima-, Energi og Forsyningsministeriet arbejder vi for målet om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i Danmark i 2030 og for et visionært, grønt lederskab både i Danmark og ude i verden.

Følg pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Nye mål for bredbåndsdækningen skal fastholde digitalt europamesterskab på danske hænder21.12.2021 18:01:18 CET | Pressemeddelelse

Partierne bag teleforliget fra 2018 har i dag indgået en ny telepolitisk aftale, som bekræfter, at Danmark fortsat skal have den bedste europæiske udrulning og de bedste telepolitiske rammer for anvendelsen af digital infrastruktur. Aftalen bekræfter den hidtidige målsætning om, at alle som et skal have adgang til minimum 100 Mbit/s download og 30 Mbit/s upload. Samtidig sættes en ny ambitiøs målsætning om, at 98 pct. af alle bolig- og virksomhedsadresser skal være dækket med en infrastruktur, der kan levere 1 Gigabit/s i downloadhastighed i 2025.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum