Din Tekstforfatter

Klimaet lover mere regn – installer en faskine og kom klimaforandringerne til livs

Del

Betalt samarbejde En regnvandsfaskine er en mulighed for at opsamle regnvandet, der kommer ned fra himlen og lede det ned i jorden under ordnede og kontrollerede forhold. Det er en mulighed for at undgå store mængder af vand i haven eksempelvis som følge af de stadig større mængder regn, der kommer som følge af klimaforandringerne.

Faktisk viser det sig, at klimaforandringerne har betydet en stigning af nedbør af 1 mm årligt, hvilket i fremtiden vil blive en hel del. Med en regnvandsfaskine kommer du den øgede mængde regn i forkøbet. Det er betydeligt billigere at installere faskiner end de alternativer, der ellers findes.

Du skal have tilladelse fra kommunen til at nedsætte en faskine 

Når du skal have nedlagt en faskine på din grund, så skal du først og fremmest have en tilladelse fra din kommune, da det handler om at nedsive tagvand. Dernæst skal du sikre dig, at den faskine, du vælger at installere, er den rette størrelse og ikke skaber gener som eksempelvis oversvømmelse, samt at der ikke er adgang til andre former for spildevand.

Du skal have plads på din grund, således at der er de rette afstande efter forskrifterne til hus og vandvindingsanlægget. Når du har den nødvendige tilladelse og vælger at installere en fakise, er det ikke kun en fordel for dig, din grund og din pengepung, det er også en stor fordel for miljøet.

Der findes alternativer til regnvandsfaskiner 

Der findes en oplagt mulighed, som kan fungere som et alternativ til en regnvandsfaskine. Denne kræver, at du tilkobler og separerer dine kloakker og tilslutter vandet til det kommunale kloaksystem. Det er en større udgift, som også kræver en afgift til kommunen for tilslutning.

Leder du efter andre alternativer, kan du eventuelt overveje et regn-bed eller en regnvandstank. Her er det for begge løsninger ligeledes formålet, at sørge for at regnvandet ikke kommer direkte i jorden og forsager oversvømmelser. Regn-beddet er klart den smukkeste løsning til opsamling af regnvand, hvor der ved en fordybning på et lavtliggende område i haven anlægges et bed, der ydermere kan huse tørstige planter og blomster.

En regnvandstank er noget mere opsigtsvækkende i landskabet. Her opsamles regnvandet fra dine nedløbsrør i større beholdere, hvoraf du efterfølgende kan bruge vandet til eksempelvis at vande blomster, vaske bil eller andet. 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skab dit eget sikkerhedsnet med den rette a-kasse4.5.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Der kan være mange grunde til, at du i en periode ikke har et job, og derfor heller ikke har nogen fast indtægt. En sådan periode kan være hård og frustrerende, og det er ikke altid nemt at finde et job igen. For at gøre disse perioder i livet nemmere at overkomme, kan du sikre dig selv ved at melde dig ind i en a-kasse. Dette er en form for forsikring, som du betaler til, når du har en fast indkomst, og så får du udbetalt dagpenge, når du ikke har en indkomst. Det har mange fordele at være medlem af en a-kasse, men det kan også være svært at finde den rette a-kasse, da udbuddet er stort. Læs med herunder og lær mere om a-kasser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum