Region Hovedstaden

Klaus Lunding stopper som hospitalsdirektør

Del

Region Hovedstaden har indgået en aftale med hospitalsdirektør Klaus Lunding om, at han fratræder sin stilling på Herlev og Gentofte Hospital

Efter 9 år som hospitalsdirektør på Glostrup Hospital blev Klaus i januar 2015 ansat til at stå i spidsen for fusionen mellem Herlev Hospital og Gentofte Hospital. 

”Jeg var meget glad for mine år på Glostrup Hospital, hvor jeg kendte hver en krog af hospitalet, men det har også været en spændende opgave at arbejde med fusionen og være med til at få de to hospitaler til at blive til ét hospital på to fysiske matrikler. Jeg vil gerne takke hospitalets ledere og medarbejdere for at gå fuldt og helt ind i det arbejde,” siger Klaus Lunding.

”Region Hovedstaden vil gerne takke Klaus for hans store indsats og mangeårige virke. Fusionen er vel gennemført, og i de kommende år står Herlev og Gentofte Hospital overfor nye udfordringer med bl.a. indflytningen i det nye hospital. Vi står over for at skulle se nogle år fremad, og mener i det lys, at tiden er inde til nye ledelsesmæssige kræfter,” siger regionsdirektør Svend Særkjær.

Der vil blive iværksat en proces med henblik på ansættelse af en ny hospitalsdirektør så hurtigt som muligt. 

Vicedirektør Steen Werner Hansen konstitueres i stillingen som hospitalsdirektør.

Yderligere info

  • Regionsdirektør Svend Særkjær via Region Hovedstadens pressevagt på mobil 7020 9588

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum