KL

KL overgår til virtuelle konferencer resten af året

Del

KL har i dag besluttet, at alle konferencer og større arrangementer omlægges til virtuelle koncepter i resten af 2020. Beslutningen er truffet, fordi stadig flere af kommunerne i disse dage arbejder ud fra et udvidet forsigtighedsprincip, der betyder, at de ikke ønsker, at deres medarbejdere rejser rundt i landet og deltager i fysiske møder.

”Den væsentligste årsag til, at vi holder fx  vores konferencer, er at videndele og skabe faglig udvikling på tværs af kommunerne. Den mulighed må ikke gå tabt, og derfor har vi besluttet at omlægge det hele til virtuelle koncepter resten af året, så vi fortsat kan samle flest muligt mennesker,” siger administrerende direktør i KL Kristian Wendelboe

KL har allerede en række fysiske arrangementer undervejs, som har modtaget tilmeldinger. Samtlige tilmeldte vil få besked inden for kort tid om, hvordan det konkrete arrangement afholdes.

”Vi har tænkt os at udnytte denne her mulighed til at få videreudviklet vores virtuelle koncepter, så de både kan bidrage med viden, erfaringsudveksling og skabe netværk på tværs af kommunerne. Vi ser ind i en fremtid, hvor der fortsat kan være behov for at mødes på den virtuelle måde, og det er vi i fuld gang med at gøre os klar til,” siger Kristian Wendelboe og fortsætter:

”Når vi træffer denne beslutning for resten af 2020, er det fordi, vi forudsætter, at coronavirus vil være i Danmark i noget tid endnu og med risiko for, at smittetrykket stiger igen i løbet af efteråret og vinteren. Med udviklingen af vores virtuelle koncepter kan vi sikre, at vores medlemmer til hver en tid kan opretholde et højt niveau af videndeling og faglig udvikling.”

Nøgleord

Kontakter

Information om KL

KL
KL
Weidekampsgade 10
2300 København

+45 3370 3370http://www.kl.dk

KL er interesseorganisation for de 98 kommunalbestyrelser og arbejder for, at kommunerne har de bedst mulige rammer til at prioritere velfærd og økonomi og til at udvikle kommunen lokalt. KL bidrager til – sammen med kommunerne – at videreudvikle det danske kommunestyre og lokaldemokrati. KL er samtidig arbejdsgiverorganisation og forhandler overenskomster for kommunernes ca. 500.000 ledere og medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra KL

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KL

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum