VIA University College

Kirsten Bundgaard bliver ny campusdirektør i Holstebro

Del

Kirsten Bundgaard, der er professionshøjskoledirektør og medlem af direktionen i VIA University College, tiltræder som campusdirektør for VIA Campus Holstebro.

Officielt tiltræder Kirsten den 1. november 2017 og afløser Asbjørn Christensen, der gik på pension i august.

Kirsten Bundgaard glæder sig til at tiltræde og opleve det sprudlende studiemiljø, som er kendetegnende for campussen:

”Jeg er meget spændt på at lære VIAs campus i Holstebro at kende. For det er et campus, der både har ry for at have et stærkt fagligt og socialt studiemiljø og samtidig være en spændende arbejdsplads”.

Dynamisk og involverende
Kirsten Bundgaard beskriver sig selv som et udadvendt og udviklingsorienteret menneske.

”I min ledelsesstil er jeg dynamisk og involverende, og jeg arbejder både analytisk, innovativt og intuitivt. Jeg tager ansvar for den samlede organisation og er vant til at bevare overblikket og se sammenhænge i helheden. Samtidig delegerer jeg og viser tillid til andres opgaveløsning. Jeg har et højt energiniveau og trives med mange bolde i luften. Jeg kommunikerer ofte og meget – både på skrift, i tale og som lyttende part.

Hun pointerer, at hun trods sin grundlæggende ekstroverte natur også er reflekterende og gerne ser tingene lidt på afstand, inden hun træffer en afgørende beslutning.

Arbejdsplads i Holstebro og Aarhus
I forbindelse med at Kirsten Bundgaard tiltræder som campusdirektør, får hun  en arbejdsplads på VIA Campus Holstebro, ligesom hun har kontor i VIAs nye administrationsbygning, Campus Aarhus N.

Privat bor Kirsten Bundgaard i Nibe med sin datter på 13 år og søn på 16 år. Fritidsinteresserne er blandt andet rejser, sportsaktiviteter samt kultur- og naturoplevelser.

Fakta
Kirsten Bundgaard er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet i 1997. Siden har hun taget en leder- og konsulentuddannelse, ligesom hun er certificeret som coach og i 2013 afsluttede en efteruddannelse i High Performance Leadership fra International Institute for Management Development (IMD) i Schweiz.

Før Kirsten Bundgaard i 2012 blev ansat som prorektor ved University College Nordjylland (UCN) var hun i godt fem år HR-chef i Aalborg Kommune og inden da chefkonsulent i it-virksomheden KMD A/S gennem ni år.

Hos UCN har Kirsten Bundgaard blandt andet haft ansvar for effektivisering, omprioriteringer og besparelse af midler til institutionens grunduddannelser. Desuden har hun haft ansvar for at implementere nye strategier, at opbygge UCN’s kvalitetssystem med fokus på kvalitetsudvikling, at implementere ny overenskomst for underviserne og at opnå en synlig og samarbejdende profil nationalt og regionalt.

Kirsten Bundgaard er desuden bestyrelsesformand for Støvring gymnasium i Nordjylland, sidder i Undervisningsministeriets og Uddannelses- og Forskningsministeriet nye aftagerpanel for ungdomsuddannelserne og er medlem af RADU – som er professionshøjskoledirektørernes nationale netværkssamarbejde.

Spørgsmål kan rettes til:

Kirsten Bundgaard
Professionshøjskoledirektør og direktør for VIA Campus Holstebro
T: 8755 1018
M: kibu@via.dk

Nøgleord

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum