Haderslev Kommune

Kilden til forurening ved Flovt Strand fundet

Del

Haderslev Kommune har i dag fundet kilden til forurening ved Flovt Strand, der mandag betød, at der blev udstedt forbud mod at bade fra stranden.

Medarbejdere fra Haderslev Kommune har i dag fundet kilden til den forurening med colibakterier, der siden mandag har betydet, at der ikke kunne bades ved Flovt Strand.

Forureningen skyldtes en spildevandspumpe, der var ude af drift i nærheden af Raade Bæk, hvilket betød at urenset spildevand fra sommerhuse i området løb via en grøft til bækken og videre ud i havet i stedet for at blive ledt til renseanlægget i Aarøsund.

Pumpen fungerer nu igen, og forureningen er dermed standset.

Haderslev Kommune opretholder badeforbudet indtil nye prøver viser, at vandets kvalitet er ok, men forventer, at stranden kan meldes klar i midten af næste uge.Kontaktinformation:

Biolog ved Haderslev Kommune, Kim Hansen, 40 42 66 19

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum