Haderslev Kommune

Kilden til forurening ved Flovt Strand fundet

Del

Haderslev Kommune har i dag fundet kilden til forurening ved Flovt Strand, der mandag betød, at der blev udstedt forbud mod at bade fra stranden.

Medarbejdere fra Haderslev Kommune har i dag fundet kilden til den forurening med colibakterier, der siden mandag har betydet, at der ikke kunne bades ved Flovt Strand.

Forureningen skyldtes en spildevandspumpe, der var ude af drift i nærheden af Raade Bæk, hvilket betød at urenset spildevand fra sommerhuse i området løb via en grøft til bækken og videre ud i havet i stedet for at blive ledt til renseanlægget i Aarøsund.

Pumpen fungerer nu igen, og forureningen er dermed standset.

Haderslev Kommune opretholder badeforbudet indtil nye prøver viser, at vandets kvalitet er ok, men forventer, at stranden kan meldes klar i midten af næste uge.Kontaktinformation:

Biolog ved Haderslev Kommune, Kim Hansen, 40 42 66 19

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum