DI - Dansk Industri

Kick-off: Hvordan gør vi Danmark til iværksætterland i verdensklasse?

Del
Efter flere års venten er der nu endelig udsigt til, at vi får en iværksætterstrategi i Danmark. SVM-regeringen har strategien med i regeringsgrundlaget, og der er foreløbig afsat 300 millioner kroner til formålet. Derfor har DI og Dansk Iværksætterforening nu indkaldt landets iværksættere, eksperter og politikere til at drøfte spørgsmålet: hvordan gør vi Danmark til iværksætterland i verdensklasse?

På dagen vil mere end 100 danske iværksættere komme med deres konkrete forslag og input til regeringens kommende iværksætterstrategi:

Hvordan sikrer vi flere succesfulde startups, hvordan får vi skabt et mere mangfoldigt iværksætteri, og hvordan gør vi det mere attraktivt at investere i iværksættere og vækstvirksomheder?

Folketingspolitikerne er med til at sparke drøftelserne i gang på dagen. Økonomiminister Troels Lund Poulsen løfter lidt af sløret for regeringens ambition med en ny iværksætterstrategi.

Et panel af ordfører på området debattere på dagen, hvad der skal til for at Danmark bliver verdens bedste startup-land: Hans Andersen, erhvervsordfører, Venstre, Mona Juul, erhvervsordfører, Det Konservative Folkeparti, Sigurd Agersnap, iværksætter- og skatteordfører, Socialistisk Folkeparti, Lars-Christian Brask, erhvervsordfører, Liberal Alliance og Per Husted, iværksætterordfører, Socialdemokratiet.

Hvordan undgår vi, at det går galt i startfasen for vores startups – det spørgsmål drøfter et panel med Louise Herping Ellegaard, Business Angel, tidligere iværksætter & Løvinde, Casper Wilstrup, Founder & CEO, Abzu, og Steen Donner, CEO, DTU Science Park.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos pressemedarbejder Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Links

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Danmark og Tyskland giver håndslag på nyt grønt brintrør24.3.2023 09:54:29 CET | Pressemeddelelse

Det er ikke længere kun varer, turister og tjenester, der rejser over grænsen mellem Tyskland og Danmark. Fremover gælder det også grønt brint. Det har Danmarks klima-, energi- og forsyningsminister, Lars Aagaard, og Tysklands økonomi- og klimaminister, Dr. Robert Habeck, i dag indgået en aftale om. Det er en historisk aftale, mener DI, der glæder sig over det internationale grønne samarbejde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum