KFC

KFC udbygger filialnet i Danmark og åbner restaurant i Vejle

Del

25 nye steder skal åbne i de kommende år. Den danske franchisegruppe ISKEN ApS får en eksklusivaftale.

Marco Schepers (venstre) og Fred Neumann (højre) nyder partnerskabet med Bjartmar Trastarson.
Marco Schepers (venstre) og Fred Neumann (højre) nyder partnerskabet med Bjartmar Trastarson.

Vejle, den 01.11.2018. KFC fortsætter succeshistorien og åbner i dag i Vejle den niende restaurant i Danmark. Takket være den gode placering på E 45 ved afkørsel 59 Hornstrup er den nye placering let at nå for ikke blot de lokale, men også for forbipasserende. Fans af de lækre kyllingespecialiteter kan også glæde sig til flere åbninger i fremtiden, for med ISKEN ApS har KFC fundet en erfaren partner til den planlagte ekspansion i Danmark. Den danske franchisegruppe har med succes drevet KFC-restauranterne i Danmark siden 1986 og planlægger nu sammen med den amerikanske fastfood-kæde at åbne 25 nye restauranter i løbet af de næste år.

"Vi ser et stort potentiale i Danmark: Allerede sidste år havde vi en omsætningsstigning på 20%, og det vil vi gerne øge endnu mere. Det er vores mål at øge den aktuelle omsætning på 60 millioner kroner til 500 millioner kroner over de kommende år", forklarer Marco Schepers, General Manager KFC i Danmark, Tyskland, Østrig og Schweiz, og understreger dermed vigtighed af det danske marked for KFC. "Så meget desto mere glæder det os, at vi har ISKEN ApS med i vores ekspansionsplaner. Virksomheden har allerede vist sig som en stærk og pålidelig franchisepartner på det danske marked og får derfor en eksklusivaftale."

Også ISKEN ApS hilser udvidelsen af samarbejdet velkommen og er overbevist om, at det bliver en succes i Danmark: "KFC har mange fans, ikke blot på verdensplan, men også i Danmark. Vi vil gerne opfylde deres ønske om flere placeringer her i landet– i dag i Vejle og over de næste år med yderligere 25 restauranter. Vi glæder os over KFC's tillid til vores arbejde og kan med vores store erfaring give det populære kultmærke endnu større succes i Danmark", siger Bjartmar Trastarson, CEO hos ISKEN ApS.

Danmark får mere og mere smag for KFC
Efter Herning og Odense er dette den tredje restaurant, der åbner i Danmark i år. Der er nu ni KFC-restauranter i Danmark. Åbningen i Vejle skaber ca. 40 nye arbejdsstillinger. KFC har åbent fra mandag til søndag mellem 11.00 og 22.00 (drive-in til 23.00). Restaurantens moderne indre er på 132 m² med ca. 90 siddepladser. I udeområdet på ca. 96 m² er der yderligere 32 siddepladser. Det samlede areal er på 2200 m².

Håndlavet hos KFC
KFC's restauranter laver dagligt mad på traditionel vis. KFC-køkkenerne anvender kun frisk kyllingkød, der hver dag paneres manuelt i nøjagtigt fastlagte forløb.

Med det store produktudvalg har KFC noget for enhver smag. Den enestående Bucket – klassikeren – er især egnet til at dele med venner og familie. Afhængig af variant er den fyldt med saftige, panerede kyllingestykker, saftige Filet Bites, sprøde filetstrimler eller pikant krydrede Hot Wings®. Fans af kyllingefilet af 100% naturligt opdrættede kyllinger kan få blandt andet Filet Bites, der er fint paneret udvendigt og saftige indvendigt, tilberedt efter den originale opskrift, og Crispys, der er sprøde, panerede filetstrimler. Wraps, burgere og friske salater er også på menuen. De enestående KFC-tilbehør som f.eks. majskolber, kartoffelmos med gravy eller den berømte Coleslaw smager også dejligt.

Fakta om den nye KFC-restaurant i Vejle

Adresse:
Dtc Torvet 20
7100 Vejle

Åbningstider:
Ma. – sø.: 11:00 – 22:00 (drive-in til 23:00)
Mulighed for betaling med Dankort og kreditkort

Kontakter

Kontakt til pressen:
KFC Deutschland
Jelena Jenzsch
Wanheimer Str. 49
40472 Düsseldorf
Tlf.: 0162 – 197 2844
E-mail: Jelena.Jenzsch@yum.com

Serviceplan Public Relations & Content
Verena Schmitt
Brienner Straße 45 a-d
80333 München
Tlf.: 089 – 20 50 41 90
E-mail: v.schmitt@serviceplan.com

Billeder

Marco Schepers (venstre) og Fred Neumann (højre) nyder partnerskabet med Bjartmar Trastarson.
Marco Schepers (venstre) og Fred Neumann (højre) nyder partnerskabet med Bjartmar Trastarson.
Download

Links

Information om KFC

KFC
KFCModerselskabet Yum! Brands, Inc.
Yum! Brands, Inc., der har hovedkvarter i Louisville, Kentucky, driver mere end 43.500 restauranter i mere end 135 lande og områder. Virksomheden er en del af Aon Hewitt Top Companies for Leaders® i Nordamerika. Restaurantmærkerne under Yum! – KFC, Pizza Hut og Taco Bell – er verdens førende udbydere af kyllinger, pizza og mexikanske retter. Yum! åbner i gennemsnit mere end seks nye restauranter om dagen over hele verden og er dermed førende inden for området systemgastronomi.

KFC som globalt mærke
KFC, et datterselskab af Yum! Brands, Inc. (NYSE: YUM), er et globalt arbejdende systemgastronomimærke med en omfattende succes- og udviklingshistorie gennem årtier. Det startede med kokken Colonel Harland Sanders, som udviklede en "finger lickin´good" opskrift for over 75 år siden – en liste med hemmelige urter og krydderier, der var ridset ind i bagsiden af hans køkkendør. KFC følger stadig hans succesopskrift i dag: I mere end 20.000 restauranter i over 125 lande og områder tilbereder uddannede KFC-kokke manuelt vores friske kyllingekød.