Elbæk strategi & kommunikation

Kendte politikere, journalister og meningsdannere tyvstarter Folkemødet onsdag den 15 juni

Del

Folkemødet vokser i praksis fra en fire til en fem dages festival, når kendte politikere, politiske journalister og meningsdannere tyvstarter Folkemødet i forbindelse med 'Folkemødets Formøde' onsdag d. 15. juni i Allinge, med deltagelse af blandt andre Bornholms borgmester Winnie Grosbøl, Peter Skarup (DF), Uffe Elbæk (Alternativet), Nina Gross (Kvinfo) mf. Tendensen med tyvstart på Folkemødet breder sig samtidig, da også andre aktører tager forskud på den store politiske festival.

Hvad bliver de store dagsordner under Folkemødet 2016? Hvilke forventninger kommer henholdsvis arrangørerne, journalisterne, politikerne og organisationerne med? Og vil snakken om hvorvidt Folkemødet er folkeligt nok fortsætte?

Det og meget mere, er på dagsordnen, når dørerne åbnes på Pilekroen i Allinge, onsdag d. 15. juni kl. 19.30:

"Til Folkemødets Formøde tager vi temperaturen på forventningerne forud for den officielle åbning. Vi lader arrangørerne, journalisterne, politikerne og organisationerne kommer til orde, og giver dem muligheden for at dele deres forventninger og forhåbningen dagen inden det hele går løs," fortæller kommunikationsdirektør Frej Elbæk Schjeldal, der sammen analysevirksomheden Retriver er initiativtager til Folkemødets Formøde på Pilekroen i Allinge.

Blandt deltagerne i Folkemødets Formøde er blandt andre Winnie Grosbøl (Borgmester på Bornholm), Jens Ringberg (Politisk analytiker, Danmarks Radio), Marchen Neel Gjertsen (Politisk analytiker, Jyllands Posten), Uffe Elbæk (Alternativet), Peter Skaarup (Dansk Folkeparti), Nina Gross (Direktør for KVINFO)

"Vi glæder os meget til at præsentere Folkemødets Formøde og håber at ikke bare organisationsfolk og politikere der er kommet tidligt til Bornholm, men også en masse bornholmere vil komme forbi og være med til at tyvstarte Folkemødet på bedst mulige måde," siger Frej Elbæk Schjeldal, der iøvrigt tror at onsdagen vil vokse som uofficiel Folkemøde dag:

"Sidste år var vi de eneste der havde arrangementer onsdag, men i år kan vi se at andre også begynder at varme op allerede onsdag. Blandt andet har tænketanken DEA også tyvstart senere på aftenen onsdag. Og den tendens tror jeg vil vokse de kommende år."slutter Frej Elbæk Schjeldal, der med sit elbæk strategi & kommunikation har fuldt Folkemødeprogram på Pilekroen i Allinge under Folkemødet i samarbejde med  Folkekirkens Nødhjælp, KVINFO, GAME Danmark, Socialpædagoerne, Det Økologiske Råd, DJØF mf.  Med i alt 18 debatter, 2 koncerter, 3 fester, EM Fodbold og meget andet på menuen

Folkemødets Formøde den 15. juni kl. 19.30 arrangeres af elbæk strategi & kommunikation i samarbejde med medieanalysevirksomheden Retriever.Kontaktinformation:

Frej Elbæk Schjeldal, direktør elbæk strategi & kommunikation, tlf. direkte 30 91 72 01

Kontakter

Frej Elbæk Schjeldal - kommunikationsdirektør - direkte 30 91 72 01

Billeder

Information om Elbæk strategi & kommunikation

Elbæk strategi & kommunikation
Elbæk strategi & kommunikation
Ny Østergade 7, 2. sal
1101 København K

http://www.elbaek-strategi.dk/

Læs mere på www.elbaek-strategi.dk 

Følg pressemeddelelser fra Elbæk strategi & kommunikation

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Elbæk strategi & kommunikation