Kræftens Bekæmpelse

Kendte donerer tøj til Kræftens Bekæmpelses genbrugs-pop-up

Del

Har du altid drømt om at have lige så meget attitude som dem fra Suspekt? Eller en cool personlig stil som sangerinden Aura? Så kom til Kræftens Bekæmpelses genbrugs-pop-up i København med tøj doneret af kendisser som Laura Drasbæk, Szhirley, Aura og Suspekt.

Du kan bl.a. købe skuespiller Laura Drasbæks tøj  Kræftens Bekæmpelses nye pop-up butik i Indre København. Foto: Kræftens Bekæmpelse
Du kan bl.a. købe skuespiller Laura Drasbæks tøj Kræftens Bekæmpelses nye pop-up butik i Indre København. Foto: Kræftens Bekæmpelse

På Vester Voldgade 7 i hjertet af København bliver et tomt butikslokale snart forvandlet til en genbrugs pop-up. Torsdag 25. november og en måned frem rykker Kræftens Bekæmpelse Genbrug nemlig ind med et stærkt hold af frivillige for at sælge kendte danskers brugte tøj, sko og tasker til genbrugspriser. Overskuddet fra salget går naturligvis til Kræftens Bekæmpelse.

Frivillige og kendissers fortjeneste
-Vi er så privilegerede at vi på den ene side har en række dedikerede frivillige som brænder for kræftsagen og gerne vil tilbyde deres arbejdskraft og på den anden side har en række kendte danskere, som gerne vil give deres brugte tøj til kræftsagen. Dét set-up ønsker vi selvfølgelig at få mest muligt ud af. Derfor lancerer vi en pop-up butik, udtaler chef for Kræftens Bekæmpelse Genbrug, Ole Saatterup.

Kræftens Bekæmpelse har i forvejen 15 velfungerende genbrugsbutikker i Danmark, men København er dog ikke med på landkortet. Så da et stort og lyst butikslokale dukkede op i indre København var det en enestående chance for at få Københavnerne til at købe brugt tøj til fordel for kræftsagen.

Sangerinder, komikere, skuespillere og international foldboldspiller smider tøjet
Kendte danskere som Szhirley, Aura, Nabiha, Lakserytteren, Victor Lander og Suspekt er blandt dem, der allerede har doneret deres brugte tøj. Men også professionel fodboldspiller, Pernille Harder, som til dagligt er bosiddende i England, har doneret sit tøj til Kræftens Bekæmpelse.

En frivillig var for nylig i England og på hjemturen til Danmark skulle hun selvfølgelig have to af Pernilles kufferter fyldt med genbrugsguld med sig, så fodboldspillerens tøj kan komme på giner, hylder og bøjler sammen med de andre kendtes tøj.

Frivillige tror 100 pct. på konceptet
En af de mange frivillige, som har meldt sig under fanen til at hente tøj hos kendte danskere og efterfølgende lange det over disken til fordel for kræftsagen, er 34-årige Kersti Bøgebjerg. Til dagligt arbejder hun hos et eventbureau, men den næste måneds tid har hun valgt at supplere sit arbejde med frivilligtimer hos Kræftens Bekæmpelse.

-Jeg har tilbudt min arbejdskraft fordi jeg gerne vil støtte op om kampen mod kræft og fordi jeg ligesom de andre frivillige 100 pct. tror på konceptet. Der er virkelig meget godt tøj at komme efter, så jeg håber folk vil komme forbi og støtte den gode sag, udtaler Kersti Bøgebjerg, som selv har haft kræft tæt inde på livet, da hun for 8 år siden mistede sin morfar til sygdommen.

Praktisk information om pop-up butikken:
Pop-up butikken ligger på Vester Voldgade 7, 1552 København V og holder åbent fra torsdag 25. november til og med 23. december. Butikken vil være åbent på hverdage i tidsrummet fra kl. 10-17 og lørdage fra kl. 11-14. Derudover vil der løbende være mini events i butikken i december. Det vil desuden være muligt at indlevere brugt tøj i pop-up butikkens åbningstid.

Reception
På åbningsdagen vil der være reception fra kl. 17-21 med bl.a. dj, live band, snacks og drikkevarer. Alle er velkomne.

Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug:
Kræftens Bekæmpelse Genbrug har eksisteret siden 1991 og findes i dag i 15 byer. Al overskuddet fra butikkerne går til Kræftens Bekæmpelses indsats inden for forskning, patientstøtte og forebyggelse. Kræftens Bekæmpelse Genbrug drives af knap 1000 frivillige landet over.

Kontakter

For yderligere information, kontakt:

Kontakt venligst kommunikationskonsulent, Lone Kindberg pr. telefon 26 17 78 33 eller e-mail lonek@cancer.dk ved ønske om interview med en af de frivillige eller eventchef, Nele Borring pr. telefon 60 19 26 80 eller e-mail nelekb@cancer.dk om selve butikskonceptet.

Billeder

Du kan bl.a. købe skuespiller Laura Drasbæks tøj  Kræftens Bekæmpelses nye pop-up butik i Indre København. Foto: Kræftens Bekæmpelse
Du kan bl.a. købe skuespiller Laura Drasbæks tøj Kræftens Bekæmpelses nye pop-up butik i Indre København. Foto: Kræftens Bekæmpelse
Download

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Danmark indtager førsteplads i ærgerlig disciplin: Vi har verdens yngste rygestart25.11.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Danmark har verdens yngste rygestart. Det viser ny international undersøgelse. Faktisk er hver fjerde, der begynder at ryge fast, 14 år eller endnu yngre. Men hvem bærer ansvaret for vores nye førsteplads – og hvordan kommer vi af med den igen? De spørgsmål stiller Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden, når de som led i ny kampagne rejser skamstøtten Det Rygende Barn, som skal minde os om, at vi har et fælles ansvar for, at kommende generationer er røgfrie.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum