Turbine Forlaget A/S

Kendt madinfluencer udgiver sin første bagebog, der er lidt sundere end de fleste

Del

Det plantebaserede køkken har aldrig været så populært som nu. Det er der en god grund til, for der findes en overflod af lækre, vitale, farverige og velsmagende råvarer, som vi kan lave dejlige og nærende opskrifter ud fra, hvilket den kendte madinfluencer, Anette Hoeg Nielsen, i den grad gør. Både til det salte og søde køkken, og det er altid med det plantebaseret tæt på sit hjerte.

Anette Hoeg Nielsen fra Malling ved Aarhus er klar med sin første kogebog, hvor hun deler ud af sine søde opskrifter. Foto: ©Privat
Anette Hoeg Nielsen fra Malling ved Aarhus er klar med sin første kogebog, hvor hun deler ud af sine søde opskrifter. Foto: ©Privat

Anette Hoeg Nielsens retter er altid fyldt med varme farver, kreativitet og æstetik. I Plantebaserede fristelser har Anette taget udgangspunkt i det søde køkken, som altid er meget populært på hende blog. Her er et væld af opskrifter på kager, konfekt og is, som er lidt sundere end ellers.

Det er opskrifter, hvor ingredienserne består af tørrede frugter, forskellige slags nødder, mandler, frø, kerner, friske frugter, bær, havregryn, stenformalet fuldkornsmel, stenformalet sigtet mel, bønner, linser og krydderier. Råvarer med masser af fibre, vitaminer, mineraler og spormineraler. Der er også brugt tørrede frugter, ahornsirup eller uraffinerede sukkertyper som kokossukker, muscovadosukker og rørsukker. Sødemidler, der indeholder fibre, mineraler og vitaminer, og som ikke er helt tomme kalorier.

Her er alt fra hindbær rawcake, banankage, brownie med sorte bønner til ananas-kokos-is og nicecream med vandmelon. Det er opskrifter med enkle råvarer, der kan købes alle steder, og som er til at forstå.

Plantebaserede fristelser – 60 opskrifter på kager, konfekt og is er inddelt i fire hovedafsnit: Bagte kager, Rawcakes, Konfekt og Is.

Anette Hoeg Nielsen er kvinden bag den succesfulde blog og instagramprofil Mad med glød, hvor hun i mange år har delt plantebaserede madopskrifter til kroppen og lige så vigtigt sanserne. I al den tid Anette har beskæftiget sig med mad, har hun haft fokus på grønsagerne. Hun er uddannet kostvejleder i 1996 og har siden da arbejdet med ernæring. Og lavet masser af mad. Det er alt fra at arbejde i en restaurant til at være underviser til at arrangere udelivskurser for pædagoger og pædagogmedhjælpere. Altid med grønsagerne og økologien som sit udgangspunkt.

Fakta om bogen:

Titel: Plantebaserede fristelser – 60 opskrifter på kager, konfekt og is
Forfatter: Anette Hoeg Nielsen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740686357
Sidetal: 176
Vejl. pris: 279,95 kr.
Udgivelsesdato: 7. september 2022

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Anette Hoeg Nielsen fra Malling ved Aarhus er klar med sin første kogebog, hvor hun deler ud af sine søde opskrifter. Foto: ©Privat
Anette Hoeg Nielsen fra Malling ved Aarhus er klar med sin første kogebog, hvor hun deler ud af sine søde opskrifter. Foto: ©Privat
Download
Bogens forside viser nogle af de lækre fristelser, der findes i bogen.
Bogens forside viser nogle af de lækre fristelser, der findes i bogen.
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum