Norlys

Kendt ansigt fra telebranchen er ny director for Afregning i Norlys

Del

Charlotte Brosolat Dehn er ny director for Afregning i Norlys Digital og får dermed ansvaret for sikre den gode kundeoplevelse på opkrævningen af Norlys’ produkter og ydelser.

Danmarks næststørste teleudbyder har pr. 1. nov. fået et nyt ansigt i spidsen for afregning. Sammen med engagerede ledere og medarbejdere skal hun blandt andet sikre kunderne den gode kundeoplevelse, når vi opkræver for vores produkter og ydelser.

Charlotte kommer med 25 års erfaring fra Telenor, hvor hun har bestredet forskellige stillinger indenfor debitorområdet. De seneste 14 år har hun siddet som leder for Customer Finance, der blandt andet håndterer kreditvurdering og inddrivelse. Her er hun opbygget en stor erfaring med blandt andet at lede medarbejderne godt og sikkert igennem diverse forandringsprocesser.

- Jeg glæder mig meget til at løfte de mange spændende opgaver, der ligger foran mig sammen med det meget kompetente team af medarbejdere, som jeg har fået under mig. Norlys er en interessant virksomhed i en rivende udvikling, som står overfor en spændende rejse, hvor vi selvfølgelig skal være med til at sikre den gode kundeoplevelse, når det kommer til opkrævningen af kunder, men også bidrage med den optimering og digitalisering, der giver mening for vores område, fortæller Charlotte Brosolat Dehn.

Privat bor Charlotte i Gandrup nord for Aalborg samme med sin mand. De har sammen to børn på 20 og 22 år, der dog er fløjet fra reden.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 735.000 andelshavere, ca. 1,7 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum