Region Midtjylland

Kendt ansigt bliver ny chefjordemoder på Regionshospitalet Randers

Del
1. februar får nuværende vicechefjordemoder Louise Thorup en lidt kortere titel, når hun tiltræder stillingen som chefjordemoder på Regionshospitalet Randers.

Stillingen er blevet ledig, idet hospitalets chefjordemoder gennem de seneste godt 15 år, Lone Neumann, har valgt at gå på pension. Hun bliver afløst af Louise Thorup, der har været vicechefjordemoder på hospitalet siden september 2018, og som siden efteråret 2022 også har fungeret i en ledig stilling som oversygeplejerske på Kvinde-Barn Fællesafdeling.

- Jeg glæder mig til at tage hul på opgaverne som chefjordemoder i samarbejde med ledelsesteamet i Kvinde-Barn Fællesafdeling. Vi skal sikre en omstillingsparat organisation med rammer, der kan være med til at skabe overskud og trivsel blandt medarbejderne både nu og i fremtiden, hvor vilkårene kan og vil ændre sig. Det er en forudsætning for, at der kan ydes omsorg og skabes gode oplevelser for de familier og patienter, der kommer i kontakt med sundhedsvæsenet gennem vores speciale, siger hun.

10 års erfaring fra Regionshospitalet Randers

Louise Thorup blev uddannet som jordemoder i 2010, hvorefter hun arbejdede et år på Fødeafsnittet i Randers. Herefter var hun et par år ude i det private erhvervsliv, men vendte så retur til Randers i 2013 og har været på hospitalet lige siden.

- Jeg har været ansat i huset gennem en årrække, og jeg ved derfor, at jeg kommer til at samarbejde med hel række dygtige mennesker, der kan støtte mig i den nye rolle og de nye opgaver. Det er vigtigt, når vi skal opretholde vores høje faglige kvalitet og samtidig i fællesskab udforske mulighederne for videre udvikling og bæredygtighed, siger hun.

Stærk ledelsesfaglighed

Louise Thorup har brugt de seneste år på at dygtiggøre sig inden for ledelse, og har udover Region Midtjyllands lederudviklingsforløb taget en Master of Business Administration i Leadership Psychology.

Sygeplejefaglig direktør Mette Bærentsen er glad for, at Louise Thorup er klar på at træde et skridt op af ledelsesstigen og blive en del af afdelingsledelsen i hospitalets Kvinde-Barn Fællesafdeling.

- Louise har udviklet sig ledelsesfagligt igennem de seneste år, og jeg er sikker på, at hun bliver en gevinst ind i afdelingsledelsesgruppen. At hun så samtidig kommer med mange års erfaring fra vores Fødeafsnit, og kender hospitalet rigtigt godt i forvejen, ser jeg kun som et plus, siger hun.

Louise Thorup tiltræder stillingen som chefjordemoder 1. februar 2023.

Kontakter

Louise Thorup, tlf.: 2113 2185
Mette Bærentsen, Sygeplejefaglig direktør, tlf.: 5129 0175
Janni Ord Lundager, Kommunikationschef, tlf.: 2052 1370

Information om Region Midtjylland

Region Midtjylland
Region Midtjylland
Skottenborg 26
8800 Viborg

7841 0000http://www.RegionMidtjylland.dk

Region Midtjylland er en politisk styret, administrativ enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfærd og udvikling: Sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede.

Regional Udvikling søger gennem konkrete regionale opgaver, ekspertiser og partnerskaber at skabe gode, fremtidssikrede løsninger og sikre, at Region Midtjylland er en attraktiv og bæredygtig region for alle.

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum