Børneloppen

Kendisser er vilde med loppesupermarked for børn

Del

Amalie Szigethy fra Paradise Hotel / Amalies Verden gør det, og Mikkel Kesslers kæreste Lea Hvidt gør det også. Sælger deres brugte børnetøj og børneudstyr via loppesupermarkedet Børneloppen, der på rekordtid er gået fra at være en god idé i to mødres hoveder til at blive en succesfuld forretning.

På lørdag den 10. februar åbner de to iværksættermødre Johanna Kiel Nielsen og Sofie Brandt så endnu et loppemarked for børnefamilier – denne gang i Slagelse. Idéen bag er utroligt enkel: Lej en stand og placér dit aflagte børneudstyr der. De to iværksættermødre sørger herefter for at sælge det for dig og tager en kommission for det. Du skal altså ikke selv stå på markedet, men kan lade andre gøre arbejdet for dig.

Johanna Kiel Nielsen og Sofie Brandt er til daglig naboer i Vallensbæk. Deres børn går i samme børnehave og i samme skole, og på et tidspunkt stod de to mødre med en masse brugte børneting, de ikke kunne overskue, hvordan de skulle komme af med.

”Vi er begge store tilhængere af genbrug, men vi kunne ikke overskue en hel dag på et loppemarked og var også skeptiske i forhold til at skulle sælge vores ting via internettet. Hvad hvis folk fx aldrig dukkede op?”, spørger Johanna Kiel Nielsen.

Johanna er oprindeligt fra Finland, og dér er de såkaldte loppesupermarkeder for børn et kæmpe fænomen. Allerede tilbage i 1990’erne begyndte de første at skyde op, og i dag findes der over 400 blot i Finland.

”Kombinationen af, at Johanna kendte til loppesupermarkederne fra Finland og så vores egen frustration over ikke at kunne sælge vores brugte børneting på en nem måde, var det, der førte til idéen til Børneloppen”, fortæller Sofie Brandt.

De to iværksættermødre åbnede deres første Børneloppen i oktober 2016 i Valby. Siden da er det gået rigtig stærkt, og Børneloppen har vundet flere priser. Nu er en lang række kendte danskere altså også begyndt at sælge deres brugte børneting, og Amalie Szigethy fortæller, at hun gør det, fordi det er så nemt:

”Jeg er rigtig glad for at bruge Børneloppen, specielt fordi at jeg har så meget tøj til min datter, og at jeg ikke har alt plads til at gemme hver og enkel del. Derfor synes jeg det er så fantastisk at Børneloppen

Eksistere, da det hjælper med at have mere plads i hjemmet med tøj, men også at man ikke skal gøre meget og så hjælper de med at få det solgt og så kan man bruge de resterende penge på nyt tøj til. Jeg vil anbefalde det til alle med børn, som vokser med livets hast.”

For Mikkel Kesslers kæreste - Lea Hvidt – handler det om at have så meget familietid som muligt:

”Vores babyting, legetøj og tøj som vores børn for længst er vokset ud af, begyndte at hobe sig op i et utal af kasser og poser. Jeg kunne godt se, at det ville ende med både at tage overhånd og plads, så derfor besluttede jeg mig for at prøve Børneloppen af. Det har vist sig at være det helt rigtige for os. Jeg har nu haft en stand i mange måneder, og den bliver løbende fyldt op med tøj og ting, som mine børn ikke længere bruger. Det er bæredygtighed og orden på sagerne i én og samme! Lige hvad vi manglede! :)”

Børneloppen har spurgt sine kunder, hvorfor de vælger at bruge konceptet. Her svarer 66%, at de gør det for at spare penge, mens 54% lægger vægt på, at det er nemmere end at skulle mødes eller sælge tingene via nettet. Endelig fortæller 35%, at de bruger Børneloppen for at finde lækre mærkevarer til billige penge.

Nøgleord

Kontakter

Johanna Kiel Nielsen 51707077
Sofie Brandt 28511388

Billeder

Information om Børneloppen

Børneloppen
Børneloppen
Gammel Køge Landevej 135
2500 København

51707077http://boerneloppen.dk/

Følg pressemeddelelser fra Børneloppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Børneloppen

Iværksættermødre bag loppesupermarked for børnefamilier vil være globale7.2.2018 07:45:00Pressemeddelelse

På rekordtid er virksomheden Børneloppen gået fra at være en god idé i to mødres hoveder til at blive en succesfuld forretning med en to-cifret millionomsætning. I weekenden åbner de to iværksættermødre fra København - Johanna Kiel Nielsen og Sofie Brandt - endnu et loppesupermarked – denne gang i Slagelse. Deres ambitioner er dog internationale, lægger de ikke skjul på.