Andel

Kender du en ildsjæl, der fortjener 25.000 kr.?

Del

Netop nu leder den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel efter en ildsjæl i regionen, som gør en ekstra indsats for fællesskabet. Kender du sådan én, så skynd dig at indstille ham eller hende på andel.dk/vi-stotter/ildsjaelepriser – deadline er søndag den 10. oktober kl.23.59.

Igen i år kårer andelsselskabet Andel Årets Ildsjæl for at hylde de mange engagerede frivillige i regionen. Prisen gives til en særlig ildsjæl, der på en eller anden måde yder en ekstra indsats for fællesskabet, og vinderen modtager 25.000 kr. til at føre sit inspirerende arbejde videre.

Så kender du en eller flere ildsjæle, der fortjener årets ildsjælepris 2021, så har kommunikationsdirektør Rikke Harbo Trikker en opfordring til dig:

”Som andelsejet er det en af vores fornemste opgaver at give tilbage til det lokalsamfund, vi er en del af og til de andelshavere, som vi er ejet af. Regionens ildsjæle gør en kæmpe forskel, og man er ikke i tvivl om, at al den energi, ildsjælen lægger for dagen, den kommer fra hjertet. Vi vil derfor rigtig gerne anerkende og støtte op om regionens ildsjæle med et skulderklap på 25.000 kr."

Det er sjette år i træk, at Andel uddeler en ildsjælepris til en ildsjæl i regionen.

Vil du også hylde en frivillig, der gør noget godt for fællesskabet og udviklingen i et lokalområde beliggende i Nordvest-, Øst-, Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne? Så skynd dig at indstille din kandidat på andel.dk/vi-stotter/ildsjaelepriser – du kan også indstille flere, så skal du blot udfylde indstillingen på ny. Deadline er på søndag den 10. oktober 2021.

Billeder

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.andel.dk/

Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum. Koncernen har 1.700 ansatte og omsatte i 2019 for 6.902 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum