SEAS-NVE

Kender du Årets Ildsjæl 2019? Så er det nu, du skal indstille din kandidat

Del

Alle borgere i Vest- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne kan indstille ildsjæle frem til den 1. oktober. Det er SEAS-NVE, som står klar til at uddele 25.000 kr. til en person, der gør en ekstra indsats for at udvikle og styrke det lokale fællesskab i regionen.

Nyder din forening, klub eller institution godt af en særlig ildsjæl, som arbejder ekstra hårdt for at styrke fællesskabet? Så har du mulighed for at indstille hende eller ham til et skulderklap og 25.000 kr. til at drive det gode arbejde videre. SEAS-NVE er nemlig klar til at uddele sin årlige Ildsjælepris.

Sidste år var der hele 800 indstillinger til Ildsjæleprisen. 23 af dem gik til 26-årige Rasmus Agger Bendtsen, der blev kåret til Årets Ildsjæl 2018. Han har en opfordring til dem, der skal finde hans afløser:

”Det er vigtigt at anerkende de lokale ildsjæle for deres indsats, så de ikke brænder ud. Derfor håber jeg, at så mange som muligt indstiller en, der fortjener en ekstra anerkendelse – det betyder mere, end man lige går og tror”, lyder det opfordrende fra Rasmus Bendtsen.

Ildsjæleprisen er uddelt i fire år, og indstillinger skal være modtaget inden den 1. oktober kl.14. Kandidater skal indstilles via ansøgningsformularen på seas-nve.dk/faellesskab.

Billeder

Information om SEAS-NVE

SEAS-NVE
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.seas-nve.dk/

Om SEAS-NVE – en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern

I SEAS-NVE skaber vi energi til at leve livet. Vi ønsker at gøre energi til mere end blot en leverance - at være din bedste forbindelse, når det gælder den grønne omstilling og digitalisering. Det er dig, vi arbejder for, når vi tilbyder lynhurtigt internet og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og lys på gaden. Og det er for at skabe værdi for dig, at vi lagrer energi fra vindmøller til fremtiden og skaber energirigtige løsninger i hverdagen. Vi er godt 1.000 medarbejdere og omsatte i 2018 for 7,3 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra SEAS-NVE

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SEAS-NVE

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum