Ishøj Kommune

Keld og Hilda fylder rundt

Del

40 + 60 = 100. Sådan går regnestykket op, når Keld og Hilda Heick fejrer jubilæum og i den anledning tager på turné med et særligt jubilæumsshow, der også rammer Kulturium Musikteater i Ishøj den 29. september kl. 20

Det er 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut, og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld.

Det skal fejres, og derfor har ægteparret allieret sig med en af landets dygtigste akkompagnatører, Mickey Pless, i et helt særligt jubilæumsprogram med evergreens og anekdoter.

Pigtråd og Grand Prix

Publikum kan glæde sig til en musikalsk tour de force gennem Keld og Hildas lange karriere. Her er pigtrådstoner tilbage fra tiden, hvor Keld bl.a. blev Danmarksmester i pigtråd i 1965.

ublikum får også historien om, hvordan der gik ”gadekær i pigtråden”, og hvordan Keld & The Donkeys skrev dansk musikhistorie og formåede at fusionere pigtråd med schlager-musik. Det resulterede bl.a. i hits som Ved landsbyens gadekær, Ganløse Vanløse og Jeg ringer på fredag.

Naturligvis bliver der masser af Melodi Grand Prix-nostalgi, når selveste Mr. Melodi Grand Prix, Keld Heick, fortæller anekdoter. 32 gange har han haft sange med i det danske Melodi Grand Prix – og imponerende ni gange har han vundet!

Keld og Hilda vil undervejs krydre den musikalske fortælling med andres sange fra de 60 år, ligesom du også kan høre gode historier og pudsigheder fra et langt liv på landevejen som underholdere.

Billetter til dette forrygende show koster 195 kr. og købes på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg. Der gives som altid rabat til medlemmer af Kulturium.


Yderligere oplysninger for pressen:
Kulturium – Musikteater og Biograf, telefon 61 93 64 30 / 43 54 55 11

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum