LEGOLAND Billund

Kari Brandsgård bliver ny Hotel Director i LEGOLAND – Vi skal fastholde fokus på barndomsminder og bæredygtighed

Del

Den 1. oktober tiltræder Kari Brandsgård som Hotel Director for de tre overnatningssteder i LEGOLAND. Kari Brandsgård har haft en række spændende jobs indenfor hotel og konferencebranchen, og kommer senest fra et job som direktør hos Jørgensens Hotel i Horsens.

Kari Brandsgård bliver fra 1. oktober ny Hotel Director i LEGOLAND, hvor hun kommer til at stå i spidsen for tre overnatningssteder og fire restauranter. Med sig i bagagen har hun erfaringer fra en række forskellige jobs fra hotel og konferencebranchen både i Danmark og i udlandet.

- Noget af det, der betyder rigtig meget for mig er, at man kan mærke, hvor man er. Da jeg trådte ind på LEGOLAND Castle Hotel for første gang, tænkte jeg bare wauw. Her kan man virkelig mærke, at man er i LEGOLAND, og det betyder alt, når man som gæst går ind på et hotel, at man får den der wauw oplevelse, siger Kari Brandsgård.

Gode barndomsminder fra LEGOLAND

Kari Brandsgård er født i Norge, og er vokset op i en tid, hvor der ikke blev rejst meget til udlandet. Dog blev der prioriteret en tur til Danmark, da hun var 6-7 år gammel, og det er et minde, som hun stadig husker den dag i dag.

- Jeg har et meget tydeligt barndomsminde fra LEGOLAND, og det er det, jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at have fokus på at give gæsterne, når de besøger vores overnatningssteder. LEGO brandet er kendt for, at det bedste ikke er for godt, og det stiller et helt naturligt krav til os om, at vi skal levere vores ypperste hver dag, så vi kan fortsætte med at skabe fantastiske barndomsminder, siger Kari Brandsgård.

Rejsen fra Norge til Danmark begynder faktisk i et helt andet land, hvor Kari Brandsgård mødte sin mand, mens hun arbejdede på et hotel i Sydkorea. Derfor valgte hun at flytte med ham til Danmark tilbage i 1995. I dag bor de sammen i Gauerslund mellem Vejle og Fredericia med den ene af deres tre børn.

Vil fortsætte det gode arbejde med bæredygtighed

Når Kari Brandsgård har første arbejdsdag i LEGOLAND den 1. oktober, så kan hun køre sammen med sin mand, som arbejder i LEGO koncernen, og det er, som Kari Brandsgård selv siger, også godt for miljøet.

- Bæredygtighed betyder rigtig meget for mig, så jeg er rigtig glad for, at overnatningsstederne i LEGOLAND er certificeret med den grønne nøgle, og det arbejder glæder jeg mig rigtig meget til at fortsætte i de kommende år. Nu vil jeg først og fremmest lære LEGOLAND og kollegaerne at kende, og så er det en stor prioritet for mig, at vi har det godt sammen, fordi det er altafgørende for at kunne give varige barndomsminder og forsætte med at øge vores fokus på bæredygtighed, siger Kari Brandsgård.

Kari Brandsgård er oprindeligt uddannet kok, og derudover har hun læst hoteladministration i Holland. Når hun ikke er på arbejde, så nyder hun at bruge tid i naturen, hvor det både bliver til gåture i hjemlandet Norge og ture i sejlbåden uden motor.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt pressechef Kasper Tangsig på +45 2030 8184 eller presse@legoland.dk

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum