L&F

Karen Hækkerup ser frem til samarbejde med ny minister

Del

Karen Hækkerup byder den nye miljø- og fødevareminister velkommen og glæder sig til et godt samarbejde med Esben Lunde Larsen

Der venter Esben Lunde Larsen en spændende tid med vigtige beslutninger om landbrugets fremtid, og Landbrug & Fødevarers adm. direktør, Karen Hækkerup, ser frem til samarbejdet med den nye miljø- og fødevareminister.

- Landbruget står overfor nogle vigtige år, hvor vi skal arbejde os ud af en økonomisk krise og søsætte fremtidens moderne miljøregulering. Så der bliver nok af store udfordringer at tage op, og det glæder jeg mig til at tage fat på, i dialog med den nye minister, siger Karen Hækkerup.


Karen Hækkerup glæder sig over valget af den nye minister og siger:

- Vi kender kun Esben Lunde Larsen for det gode, vi har allerede haft et fortrinligt samarbejde med ham på forskningsområdet, hvor han har prioriteret den erhvervsrettede forskning.

Landbrug & Fødevarers adm. direktør takker samtidig Eva Kjer Hansen for en god indsats i hendes tid på posten.

- Eva Kjer Hansen var en kompetent og vidende minister, der arbejdede stenhårdt for landbruget, og det skal hun have stor ros for. Jeg er sikker på, at rigtig mange landmænd kommer til at savne Eva Kjer Hansen, siger Karen Hækkerup.    

Yderligere kommentarer: Karen Hækkerup, adm. dir. i Landbrug & Fødevarer
via pressechef Henny Christensen, mobil: 24637236.

Information om L&F

L&F
L&F
Axeltorv 3, 1. sal
1609 København V

3339 4000http://www.lf.dk/

Landbrug & Fødevarer er erhvervsorganisation for landbruget, fødevare- og agroindustrien. Med en eksport på 156 milliarder kroner årligt og med 169.000 beskæftigede repræsenterer vi et af Danmarks vigtigste eksporterhverv. Ved at nytænke og synliggøre erhvervets bidrag til samfundet sikrer vi vores medlemmer en stærk placering i Danmark og globalt.

Følg pressemeddelelser fra L&F

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra L&F