Guldborgsund Kommune

Kapsejladsen Vegvisir udskydes til 2021

Del

Kapsejladsen Vegvisir har de seneste år været afviklet med stor succes i Guldborgsund Kommune – blandt andet på baggrund af et forbilledligt samarbejde mellem fem af Guldborgsund Kommunes lokale sejlklubber, der har løftet flere af eventets opgaver.

Samarbejdet har skabt de bedste rammer for både sejlere og tilskuere.

De lokale sejlklubber har valgt at melde fra på grund af bekymring for deres medlemmers helbred i forbindelse med Covid-19.

Som en naturlig konsekvens af sejlklubbernes afbud har Guldborgsund kommune derfor i dag blevet besluttet at springe afviklingen af kapsejladsen over dette efterår.

Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, Martin Lohse, er ærgerlig over udskydelsen af årets kapsejlads, men ser frem til et stærkt samarbejde om arrangementet i 2021.

”De lokale sejlklubber og de mange frivillige udgør hjørnestenen i afviklingen af kapsejladsen. Det gode samarbejde med sejlklubberne er helt afgørende for os, og vi ser derfor fremad og glæder os til 2021, hvor vi satser på at være tilbage for fulde sejl,” siger Martin Lohse.

Morten Brandt Rasmussen har udviklet Vegvisir Race-brandet og -konceptet. Han er hovedarrangør af kapsejladsen og har lagt rigtig meget tid og energi i både konceptet som helhed såvel som årets kapsejlads.

”Jeg er selvfølgelig først og fremmest skuffet over, at årets kapsejlads ikke bliver en realitet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg havde håbet til det sidste på en løsning, som muliggjorde gennemførslen af kapsejladsen,” siger Morten Brandt.

Årets Vegvisir kapsejlads skulle have været afholdt den 3.-5. september.

Kontakter

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Lys i Vandtårnet minder om at kulturen stadig skinner stærkt29.9.2020 08:21:27 CESTPressemeddelelse

På fredag skulle den årlige Kulturnat i Nykøbing Falster have været afholdt. På grund af den aktuelle corona-situation er det dog ikke muligt. I den kommende tid, hvor mørket sænker sig over landet, er der imidlertid stadig en masse kultur at opleve i Guldborgsund Kommune. Det markerer vi ved på fredag at sætte lys i et af Nykøbing F.’s kulturelle fyrtårne – Vandtårnet i Hollands Gaard.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum