NordicBet Danmark

Kapsejlads 2018: Medicin vipper Psykologi af pinden

Del

Efter to år på toppen af sejrsskamlen er det slut med Psykologi som kongerne af kapsejladsen. Medicin er spilleselskabet NordicBets favorit til at løbe med sejren i årets maritime ølstafet.

Tolv studenterforeninger fra Aarhus Universitet er vanen tro klar til en brutal kamp i Universitetsparkens iskolde søvand, når Det Gyldne Bækken anno 2018 skal have fundet sin vinder. Og efter to år med overraskende sejre til Psykologi, spår spilleselskabet NordicBet at årets vinder skal findes i et drama mellem de slumrende kæmper fra Medicin og Økonomi.

Bookmakeren har nemlig tildelt favoritstemplet til Medicin i odds 2,50, mens Økonomi er lige i hælene i odds 2,95. NordicBet har tilsvarende ringe tro på de dobbelte vindere fra Psykologi. Formår Psykologi at hive deres flydende anordning først over stregen forrentes indskuddet otte gange igen.

”Krisen kradser hos de to giganter Økonomi og Medicin, der er gået tomhændet fra Universitetsparken henholdsvis de sidste seks og to år. Rygterne vil vide, at begge foreninger har arbejdet som besatte cykelryttere på at skære millisekunder fra deres bådvendninger”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet, der dog ikke vil udelukke en trefoldig triumf til Psykologi.

”Muligheden for at skrive historie i årets kapsejlads vil uden tvivl blæse ekstra vind i sejlene hos Psykologi. Ikke siden Medicins hattrick i starten af dette årtusinde, har vi set en forening vinde tre år i streg. Så der er lagt op til en kapsejlads af legendariske dimensioner”, afslutter Holm.

Hvem vinder Det Gyldne Bækken 2018?
Medicin (Umbilicus)                           2,50
Økonomi (ØF)                                    2 ,95
Statskundskab (PF)                           4,50
Kemi (Alkymia)                                  4,50
Folkesundhedsvidenskab (Siffos)      5,00
Tandlægerne (Apollonia)                    5,50
Ingeniørerne (FUT)                             5,50
Idræt (Beerceps Maximus)                 5,50
Psykologi (Psyk)                                 8,00
Studenterlauget (SL på Søen)            8,00
VIA Campus C (Profus)                      9,00
Humaniora (Humbug)                        10,00

Billeder

Information om NordicBet Danmark

NordicBet Danmark
NordicBet Danmark
Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront
XBX1027 Malta

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum