Sydbank A/S

Kapitalforvaltningsdirektør udnævnt i Sydbank

Del

Mads Kjølsen Olsen sætter sig i dag i direktørstolen som kapitalforvaltningsdirektør i Sydbanks koncern i Aabenraa.

Den 45-årige nye kapitalforvaltningsdirektør, der siden 2003 har haft sin daglige gang på hovedkontoret i Aabenraa, har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor, herunder de seneste 14 år med ledelsesansvar.

Siden ansættelsen er Mads Kjølsen Olsen steget i graderne hos Sydbank med skiftende titler på visitkortet – senest som afdelingsdirektør. Han vil om lidt sammen med 45 kolleger sætte ny retning for Sydbanks kapitalforvaltning, der understøtter visionen for Wealth Management i Sydbank.

”Vi står i Wealth Management over for en nytænkning og modernisering af vores investeringsløsninger, hvilket jeg glæder mig til – og som jeg allerede har smøget ærmerne op til at tage fat på,” siger Mads Kjølsen Olsen.

Mads Kjølsen Olsen har et indgående kendskab til investeringsforeningsbranchen samt produktudvikling og design af investeringsprodukter og porteføljeplejeløsninger til Sydbanks Private Banking-kunder og til kunder i detailbranchen.

Ud over at der står cand.scient.oecon fra Aarhus Universitet på eksamenspapirerne, er Mads Kjølsen Olsen ekspert i porteføljeforvaltning og særligt beslutninger omkring overordnet aktivallokering og risikostyring. Igennem årene er der kommet flere uddannelser til – herunder en master i ledelse, hvorfor han ser frem til at bruge sine ledererfaringer og til at kommunikere i øjenhøjde med kunder og samarbejdspartnere.

”Sydbank er som position den mindste af de store banker, og vi har et stort set-up centralt, samtidig med at vi er meget lokale. Det harmonerer godt med Sydbanks grundfortælling om gammeldags nærvær,” siger Mads Kjølsen Olsen.

Sydbanks samlede kapitalforvaltning har i dag ansvar for mere end DKK 100 mia. i kapital under forvaltning.

Mads Kjølsen Olsen bor i Aabenraa, er gift med Helle Malene Kjølsen Olsen, og sammen har de to børn på henholdsvis 17 og 19 år.

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum