Ishøj Kommune

Kandidater søges til Ishøj Erhvervspris

Del

Kender du en lokal erhvervsdrivende, som har gjort det ekstra godt i år? Så kan du indstille kandidaten til Ishøj Erhvervspris, som uddeles til maj

Ole Madsen, Lafuco A/S, modtager af Ishøj Erhvervspris 2018.
Ole Madsen, Lafuco A/S, modtager af Ishøj Erhvervspris 2018.

Ishøj Erhvervspris uddeles for at hædre en lokal virksomhed for sin indsats i lokalområdet, hvad enten det er i form af forskønnelse, skabelse af arbejdspladser eller lokalt engagement. Nu kan Ishøjs borgere og virksomheder indstille lokale Ishøj-virksomheder til årets erhvervspris.

Ishøj Erhvervspris uddeles af Ishøj Erhvervsforening, der er samlingspunkt for hele kommunen og dækker virksomheder i alle størrelser både i og udenfor erhvervsområderne. Prisen overrækkes af borgmester Ole Bjørstorp ved Ishøj Erhvervsforenings årsmøde onsdag den 8. maj.

Sådan indstiller du en virksomhed

Alle er velkomne til at indstille virksomheder i Ishøj til at modtage erhvervsprisen. For at komme i betragtning til prisen, skal virksomheden opfylde mindst et af følgende krav:

  • Renoveret eller bygget til, så erhvervsområdet ser bedre ud
  • Arbejdet særligt for varetagelse af områdets interesser
  • Aktivt skabt bedre samarbejde mellem lokale virksomheder
  • Skabt flere nye lokale arbejdspladser

For at indstille en virksomhed, skal man blot sende en mail med begrundelse til erhvervskontoret@ishoj.dk senest den 1. april 2019.

Sidste år vandt Lafuco A/S prisen

I 2018 blev Ishøj Erhvervspris tildelt Lafuco A/S, som leverer glasvægge til erhvervslivet. Lafuco fik prisen for sine fremragende finansielle resultater og et forbilledligt fokus på medarbejderudvikling. Borgmester Ole Bjørstorp, som overrakte erhvervsprisen på årsmødet, gav Lafucos direktør, Ole Kjeldgård Madsen, disse rosende ord med på vejen: ”Tillykke. Når man gør det godt, bliver der lagt mærke til en, og prisen er velfortjent”.

Tidligere vindere af Ishøj Erhvervspris tæller blandt andet Beyer Teknik ApS, Snedkerfirmaet Ivan Madsen ApS, Nørmark Privathospital, Tempo Bådsalg A/S og Leon Petersen VVS A/S.

Læs mere på Ishøj Erhvervsforenings hjemmeside: www.ishojerhverv.dk.

Kontakter

Hanne Lucky Hylander, specialist, Center for Byudvikling - Erhverv & Byg, tlf. 43 57 72 53 eller luc@ishoj.dk

Billeder

Ole Madsen, Lafuco A/S, modtager af Ishøj Erhvervspris 2018.
Ole Madsen, Lafuco A/S, modtager af Ishøj Erhvervspris 2018.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum