EWII A/S

Kandidater kan stille op til EWIIs repræsentantskabsvalg

Del

Det er ikke kun Christiansborg, der snart er klar til valg: I energikoncernen EWII er det nu muligt for borgere officielt at melde sig som kandidater til repræsentantskabet.

Der er åbent for opstilling til EWIIs repræsentantskabsvalg. Foto: EWII
Der er åbent for opstilling til EWIIs repræsentantskabsvalg. Foto: EWII

Repræsentantskabet er koncernens øverste myndighed, og består af 120 folkevalgte repræsentanter, samt to medarbejderrepræsentanter, der sammen med bestyrelsen fastlægger EWIIs retning og strategi. Bestyrelsen i EWII vælges ligeledes blandt repræsentantskabets medlemmer.

Og set i lyset af den aktuelle energisituation, hvor priserne er meget høje, og der er stor usikkerhed om leverancer fra Rusland, har det aldrig været vigtigere at gøre sin stemme gældende, lyder det fra den nuværende formand for bestyrelsen i EWII, Anders Skovdal.

”Alle, der interesserer sig for deres eget forbrug af el, vand og varme, bør stille op. Der er store forandringer på vej i samfundet, både i forhold til fremtidens forsyning og den grønne omstilling, og dem skal vi forholde os til i repræsentantskabet. Det er spændende og vigtigt arbejde,” siger bestyrelsesformanden.

Repræsentantskabsmøder med store tanker og vigtige debatter

EWIIs repræsentantskab mødes tre gange årligt, og her gennemgår bestyrelsen og direktionen EWIIs aktuelle status. Samtidig kan repræsentanterne bidrage med aktuelle indlæg. Det er her, de store – og små - debatter skal tages, lyder det fra administrerende direktør i EWII, Lars Bonderup Bjørn:

”Repræsentantskabsmøderne er min mulighed for at få input fra dem, vi leverer forsyning til hver dag. Jeg får nye perspektiver og ideer af repræsentantskabet, så det er en del af mit job, jeg nyder,” siger Lars Bonderup Bjørn, og tilføjer, at det skam også sagtens kan være nervepirrende at stå ansigt til ansigt med repræsentantskabet:

”Det er min ledelse, og dem, jeg i sidste ende står til ansvar overfor,” siger han.

EWII-koncernen leverer forsyning til seks kommuner – Vejle, Kolding, Fredericia, Middelfart, Vejen og Bornholm – og repræsentantskabet består af medlemmer fra alle seks kredse.

For at stille op skal kandidater have en el- vand- eller varmemåler fra EWIIs forsyningsområde og være over 18 år. Opstillingsperioden løber fra 6. september til 29. september. Der er valg 1. – 15. november.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt venligst:
Nuværende bestyrelsesformand, Anders Skovdal, på 20 63 31 52
Administrerende direktør i EWII Koncernen, Lars Bonderup Bjørn, på 73 73 71 18
PR- og pressechef i EWII Koncernen, Anya Palm, på 51 15 25 55

Billeder

Der er åbent for opstilling til EWIIs repræsentantskabsvalg. Foto: EWII
Der er åbent for opstilling til EWIIs repræsentantskabsvalg. Foto: EWII
Download

Links

Information om EWII A/S

EWII A/S
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000 Kolding

70 50 50 50https://ewii.dk

Koncernen har hovedkvarter i Trekantområdet, hvor vi er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælger vi el, bredbånd, varmepumper, ladestandere og giver energirådgivning til kunder over hele landet. Vi driver ligeledes elforsyningen på Bornholm. 

Vi bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os.

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 600 medarbejdere. 

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

Energikoncern: Prisstigninger rammer kunder med aconto-betaling hårdt på pengepungen22.9.2022 14:09:08 CEST | Pressemeddelelse

Forbrugere, der vil skifte elselskab, mødes af en aconto-regning på forventet forbrug, før de overhovedet har skiftet leverandør. Det medfører i forvejen urimeligt store straks-betalinger – og med prisstigninger vil det problem forværres, mener EWII Koncernen. Koncernen vil derfor have politikerne til at forbyde selskaber at opkræve betaling før forbrugstidspunktet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum