Det Kongelige Teater

Kan Solby befries fra sin udemokratiske viceborgmester?

Del

Jakob Martin Strids humoristiske og anarkistiske billedbog tilsættes en ordentlig dosis teatermagi, når den 'Den utrolige historie om den kæmpestore pære' har premiere i Skuespilhuset

I Solby har byens udemokratiske viceborgmester Kvist overtaget bystyret, efter at byens elskede borgmester JB er forsvundet.
Inden året er omme, vil Kvist opføre et nyt, stort og gråt rådhus i beton, der er så højt, at Solby bliver dækket af mørke.

Vennerne Mitcho og Sebastian modtager en flaskepost med et frø fra JB, som skriver, at han er fanget på en mystisk ø. Op af frøet vokser en kæmpestor pære, som vennerne sejler ud i verden i for at lede efter JB, så ro og orden kan genoprettes i Solby.

Skuespilchef Morten Kirkskov glæder sig til at kunne bygge videre på Det Kongelige Skuespils nye og faste tradition for at lave store familieforestillinger på Skuespilhusets Store Scene.

”Det Kongelige Skuespil har haft stor succes med familieforestillingerne Brødrene Løvehjerte og Halfdans Hokus Pokus.
Nu påhviler der os igen en stor opgave, når vi forvandler Strids populære fortælling til teater, og børnene skal være i samme rum som alle de elskede karakterer - og ikke mindst den kæmpestore pære.”

Den utrolige historie om den kæmpestore pære er en humoristisk fortælling, der demonstrerer, at hvis blot man møder verden med åbenhed, nysgerrighed og fællesskab, så skal man nok finde en løsning på problemerne.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære iscenesættes af Anders Lundorph og spiller fra 28/11 2020-17/1 2021 på Skuespilhusets Store Scene.

Læs mere om forestillingen HER.
Henvendelse om pressebilletter: presse@kglteater.dk 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum