Danske Spil A/S

Kan Lasse Norman og Michael Mørkøv følge op på OL-triumfen?

Del

Guldvinderne fra Tokyo er dog ikke blandt favoritterne i PostNord Danmark Rundt.

Knap er Lasse Norman Hansen og Michael Mørkøv kommet hjem fra OL i Japan, før de skal i aktion igen.

Tirsdag lyder startskuddet til OL-guldvindernes næste løb, når PostNord Danmark Rundt starter. Her må Norman og Mørkøv – i modsætning til ved lørdagens guldparløb i Tokyo – lade sig nøje med roller som outsidere.

- Der er nogle stærke udenlandske og danske navne med, som umiddelbart står bedre i et etapeløb, og jeg har meget svært ved at se for mig, at en af de to løber med den samlede sejr, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

Lasse Norman Hansen giver odds 65 for en samlet sejr i etapeløbet, mens Michael Mørkøv giver pengene 125 gange igen, hvis han ligger øverst i tabellen, når den sidste etape er kørt på lørdag.

Der er dog et par danskere med i toppen af listen over favoritter. Søren Kragh Andersen giver et vinderodds på 5,50, mens den tidligere verdensmester Mads Pedersen giver odds 10.

Der er odds 2,70 på, at en dansker vinder etapeløbet.

Danske etapesejre?
Det er også de to, der er de største favoritter blandt de danske ryttere til at snuppe en etapesejr.

Søren Kragh Andersen giver odds 3,80 på, at han kører først over målstregen mindst en gang i løbet af de kommende fem dage, mens der er odds 4,20 for samme scenarie for Mads Pedersen.

Her er der – ifølge Danske Spil – større chancer for mere succes til Lasse Norman Hansen og Michael Mørkøv, der giver henholdsvis odds 6 og 11 på, at de vinder mindst en etape.

- Lasse Norman Hansen har gode chancer på enkeltstarten på lørdag, og så kan jeg sagtens se Michael Mørkøv vinde en af de tre sprinteretaper, hvis han får lov til at køre sin egen mulighed. Og det kan meget vel være, at han får lov til det, hvis Mark Cavendish vil betale tilbage for det hårde arbejde, Mørkøv udførte for ham under Tour de France, siger Peter Emmike Rasmussen.

Danske Spils favoritter til at snuppe den samlede sejr i PostNord Danmark Rundt er de to belgiske holdkammerater Remco Evenepoel (odds 3,40) og Yves Lampaert (odds 5,25).

Cykelløbet bliver skudt i gang på Torvet i Struer tirsdag kl. 13.30.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Peter Emmike Rasmussen, oddssætter i Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum