Danske Spil A/S

Kan Jacob Fuglsang slå Cecilie Uttrup Ludwig i Flèche Wallone?

Del

Der er gode chancer for dansk triumf i den belgiske forårsklassiker. Der har været en dansker på andenpladsen de sidste to år. I 2019 endte Jacob Fuglsang på andenpladsen og i 2020 gentog Cecilie Uttrup Ludwig den flotte præstation. Men hvem mon klarer sig bedst i år? Det kan du nu oddse på hos Danske Spil.

Flèche Wallone er særligt kendt for stigningen i Huy, også kaldet Muren. En stigning, der skal forceres flere gange i løbet og som altid er garant for spektakulære afslutninger. Muren er blot en 128 høj bakke, men stigningsgraden på de 1,3 km er 9,8%, så det er ofte bjergspecialister, der krydser mållinjen først. Ikke siden 1998, hvor Bo Hamburger kom øverst på podiet har en dansker vundet løbet, men det kan meget vel ændre sig i år.

Jacob Fuglsang og Cecilie Uttrup Ludwig er blandt favoritterne til at vinde henholdsvis mændenes og kvindernes version af løbet. De kommer begge til løbet i god form og har en 2. plads fra sidste start med i bagagen. De er gode på stigninger og passer ind i den ryttertype, der oftest vinder løbet.

”Selvom Uttrup og Fuglsang kører ruten forskudt og ikke konkurrere direkte mod hinanden, har vi for spændingen og underholdningens skyld sat odds på deres indbyrdes resultat,” fortæller Oddssætter hos Danske Spil Peter Emmike Rasmussen og fortsætter ”Set med danske briller forventer vi en stor dag med flotte individuelle præstationer, der fortjener lidt ekstra krydderi. Det er første gang nogensinde, du kan oddse på udfaldet mellem en kvindelig og mandlig cykelrytter hos Danske Spil”

Cecilie er Danske Spils favorit i duellen til odds 1,2 mens Jacob Fuglsang giver odds 4,0.

Der er hele 6 danskere til start i herreløbet.  Jonas Vingegaard og Mikkel Honoré Frølich er begge brudt igennem og har vundet løb i år. De får selskab af Niklas Eg, Alexander Kamp og Christoffer Juul Jensen. Hos kvinderne er Cecilie Uttrup Ludwig eneste dansker

Danske Spil tilbyder en række specialspil på danskernes placering i løbet. Aktuelle odds kan findes her: https://danskespil.dk/oddset/sports/category/663/cykling/international/matches

Kvindernes løb kan følges fra kl. 11 på TV2 Sport og herrernes løb fra kl. 12.55 på TV 2

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum