Haderslev Kommune

Kampagne: Sænk farten - før det er for sent

Del

I de kommende uger vil bilisterne møde store skilte langs vejen, der opfordrer til at lette foden lidt fra speederen. Haderslev Kommune sætter sammen med Rådet for Sikker Trafik fokus på høj fart.

Foto: Rådet for Sikker Trafik
Foto: Rådet for Sikker Trafik

"Sænk farten - før det er for sent", står der på de skilte, der netop er sat op ved en række veje i hele Haderslev Kommune.

Og dét med at sænke farten er præcis, hvad mange borgere siger, når de kontakter Haderslev Kommune, fordi de er bekymrede for, at der skal ske noget alvorligt på grund af bilisters høje hastigheder.

Selv om der de seneste år er sket store forbedringer for trafiksikkerheden og færre bliver dræbt, så sker der stadig ulykker på grund af høj hastighed - eller ulykker, hvor høj hastighed har været medvirkende til, at et uheld blev til en ulykke.

Ifølge tal fra Vejdirektoratet er der i omkring halvdelen af dødsulykkerne på vejene blevet kørt for hurtigt i forhold til fartgrænsen eller vejr- og vejforholdene

I de seneste fem år har fire personer mistet livet i en ulykke på landevejene i Haderslev Kommune.

Syd- og Sønderjyllands Politi bakker op om kampagnen med en fartkontrol frem til den 29. april. 

Kontakter

Mette Jannsen, trafikplanlægger, telefon 74 34 22 18.

Billeder

Foto: Rådet for Sikker Trafik
Foto: Rådet for Sikker Trafik
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Haderslev Kommune tager et skridt for sundheden17.4.2018 08:43pressemeddelelse

Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune tager et ekstra skridt for sundheden i kommunen og indbyder borgere og arbejdspladser til at deltage gratis i Dansk Firmaidrætsforbunds landsdækkende kampagne Tæl Skridt. Kommunen ønsker at sætte fokus på sundhed, og med skridttællerdysten har de et kneb, der kan motivere flere borgere – også dem, som ikke er i gang med andre af kommunens motionstilbud.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum