Turbine Forlaget A/S

Kærlighed til kikærter

Del

I år 2012 oprettede Thomas Erex en blog med navnet ’Kærlighed & kikærter’. Thomas Erex er helt vild med kikærter, og i hans nye kogebog, der er opkaldt efter bloggen, skinner den kærlighed tydeligt igennem.

Kogebogen ”Kærlighed & kikærter” er en hyldest til kikærtens mange anvendelsesmuligheder i både det salte og det søde køkken. De fleste kender den lille bælgfrugt fra falafel og hummus, men der er et væld af andre muligheder og smagsoplevelser med kikærter i køkkenet. De kan trylles om til vafler, romkugler, pålægssalat og meget mere.

Men det er ikke kun kikærterne, der har mange anvendelsesmuligheder. Kogevandet fra kikærterne, aquafaba, kan piskes til skum og bruges til at lave lækre og smagfulde desserter som marengs, mousse og guf.

Bogens opskrifter er inddelt efter måltidstyper for kikærter kan bruges til både morgenmad og brunch, frokost og madpakker, aftensmad og gæstemad, sunde og søde snack og desserter.

Thomas Erex er kendt af mange fra sin blog, hvor han deler ud af sin viden om vegansk mad. Derudover er han forfatter til ”Veganske livretter” og ”Vegansk julemad” og har flere gange gæstet Go´ morgen Danmark for at lave lækre, kødfrie retter til dem.

Om bogen:

Kærlighed & kikærter
Forfatter: Thomas Erex
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740666151
Sidetal: 126
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udgivelsesdato: 6. januar 2021

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum