Egedal Kommune

Kære P4 København

Del

I inviteres til årets sidste POP-UP kontor midt i et julehandlende Stenløsecenter tirsdag d. 24. november med Egedals borgmester, Karsten Søndergaard.

Egedals borgmester har i løbet af 2020 mødt borgerne i Egedal på det han kalder sit POP-UP kontor. Hele 10 gange har han flyttet kontoret væk fra rådshuset og til et sted forskellige steder i kommunen.

Det har givet en helt anden demokratisk debat med borgerne, som har, kunne få svar på lige præcis deres udfordring eller problem. Borgerne har spurgt borgmesteren om alt fra, cykelstier, børnepasning, arresthuse, bevoksning, biblioteker, pas, byggesager, osv. De har, kunne holde borgmesteren op på den førte politik og de beslutninger, som der er blevet truffet.

- Alle folkevalgte burde flytte kontoret ud til borgerne. Det giver en helt anden mulighed for at tale i øjenhøjde. De spørgsmål jeg har fået har været helt konkrete og personlige for den enkelte borger jeg har mødt. Har jeg ikke kunne svar på stående fod, så har vi samlet det op og er vendt tilbage med et svar. Alle skal have et svar, siger Karsten Søndergaard.

POP-UP kontoret i det julepyntede Egedalcenter er foreløbig det sidste i denne omgang.

- Det har jo været en stor succes. Mere end hundrede borgere har været forbi, også folk der har været meget utilfredse med mig og byrådet, Sådan skal det også være. Jeg tror man får det bedste resultat ved at møde både ris og ros ansigt til ansigt. Så har vi fået talt om problemet, og set om vi ikke kunne finde en løsning til gavn for alle.

Nu da initiativet har været en stor succes, håber Karsten Søndergaard at der vil komme ekstra mange for at runde dette års demokratiforsøg af.

- Corona har jo fyldt meget i år, men alligevel har borgerne fundet vej til de her arrangementer, jeg håber også at der her på årets sidste arrangement vil komme lige så mange besøgende med reelle problemer. Jeg er i hvert fald klar, siger Karsten Søndergaard.

Program:

• Kl. 10.00 – 14.30
• Egedal Centret 53b (lige oven over Café Egedal)
• Kaffe, Vand, Juice, Snacks
• Godt humør

Kontakt:

Borgmester, Karsten Søndergaard: 21795795

Pressetelefonen: 72596203

Kontakter

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum