Coop Danmark A/S

Kæmpe madfest i København

Del

Coop inviterer til messe om mad i Bella Center i weekenden

Op i mod 10.000 københavnere får 23. – 24. april mulighed for at opleve kendte kokke på nærmeste hold, få gratis smagsprøver fra 70 af Danmarks førende mad-leverandører og at lære at lave alt fra pizza til flødeboller.

Det er Coop, der for første gang inviterer til MAD DAGE LIVE. Det foregår i Bella Center lørdag og søndag den 23./24. april.

”Vi ønsker at levendegøre vores madagenda, som er vores vision om det gode måltid, en mere spændende madkultur og bedre mad og råvarer i supermarkedet,” siger innovationsdirektør Jeff Salter, Coop.

På MAD DAGE LIVE kan man møde bl.a. kokkene Thomas Rode, Gorm Wisveh og Claus Holm, konditoren Mette Blomsterberg og Micki fra Den Store Bagedyst, sundhedsguruen Christian Bitz, Chili Claus og gastronomi-skribenten Ole Troelsø.

For børn vil der være masser af aktiviteter med Go Cook og Øko Container. For både børn og voksne vil der være pizzaværksted og flødebolle-skole.

Billetter kan købes på www.madbillet.dk fra i dag. Prisen er 50 kr. (30 kr. for deres børn).

Man kan læse mere om programmet og bestille billetter på www.coopmaddage.dk

Yderligere information:

Innovationsdirektør Jeff Salter, 5221 3602 / jeff.salter@coop.dk

Projektleder Sanne Nielsen, 4386 3045 / sanne.nielsen@coop.dk

Redaktionen er naturligvis velkommen på Coop Mad Dage Live 2016. Kontakt informationsdirektør Jens Juul Nielsen, jens.juul.nielsen@coop.dk / 5159 4468

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum