Frederikshavn Kommune

Kæmpe interesse for talentsportsklasser i Frederikshavn

Del

175 børn og forældre til informationsmøde om det nye initiativ i Frederikshavn Kommune. Talentsportsklasserne begynder efter sommerferien, og optagelsen er godt i gang

Nysgerrige børn med et brændende ønske om at dygtiggøre sig inden for sport fyldte i aftes festsalen på Frydenstrand Skoleafdeling i Frederikshavn. 175 interesserede var mødt op for at høre om skolegangen i de kommende talentsportsklasser i 7., 8. og 9. klasse.

På informationsmødet fortalte afdelingsleder på Frydenstrand Skoleafdeling, Jette Overmark, og sportskoordinator Brian Høj om skolegangen og den talentudvikling, som de kommende elever vil møde, når de optages i talentsportsklasserne.

Eleverne og deres forældre kom fra hele kommunen, og børnene repræsenterede flere forskellige sportsgrene. Talentsportsklasser vil understøtte børnene i både deres sportsgren og i almindelige skolefag frem til folkeskolens afgangseksamen.

”Vi er meget glade for opbakningen til talentsportsklasserne. Vi mener, at klasserne er en god helhedsløsning, hvor unge kan udvikle sig inden for den sport, de holder så meget af, samtidig med at skolen ikke tilsidesættes. Personligt er jeg misundelig på de unge og ville ønske, at der var et så godt tilbud, da jeg selv gik i skole,” siger Anders Brandt Sørensen, der er medlem af tovholdergruppen på projektet.

Med informationsmødet er optagelsen til klasserne også skudt i gang. Elever som ønsker at søge om optagelse, skal indlevere optagelsesskemaer til sportskoordinator Brian Høj senest den 22. januar 2017, som herefter inviterer til en samtale omkring optagelsen.

Skemaerne kan findes på Frydenstrand skoleafdeling Buhlsvejs hjemmeside: ds-oest.skoleporten.dk

Kontakt sportskoordinator Brian Høj kontaktes på mail: brho@frederikshavn.dk ved eventuel tvivl om fremgangsmåde eller øvrige spørgsmål. Hvis man var forhindret i at deltage i informationsmødet og ønsker information om klasserne, så er man også velkommen til at kontakte Brian Høj.

For yderligere oplysninger kontakt:

Anders Brandt Sørensen, formand, Plan-og Miljøudvalget, Frederikshavn Kommune, +98 2025 2943

Nøgleord

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum