Fonden for Entreprenørskab

Kæmpe entreprenørskabsfestival går live til hele Danmark i uge 47

Del

Fra mandag den 16. november blænder Fonden for Entreprenørskab vi op for allerførste udgave af Danish Entrepreneurship Festival. Gennem hele uge 47 mødes tusindvis af elever og studerende med iværksætterideer i online idekonkurrencer, får sparring fra hundredvis af erfarne erhvervsfolk og inspiration fra kendte iværksættere og investorer. Lisbeth Østergaard, Camilla Ottesen og Peter Falktoft er ugens værter, og alle kan følge med live.

Flere end 2300 elever og studerende fra hele landet har knoklet med at finde på nytænkende og innovative ideer i månedsvis. Nu er de klar til at dyste i et væld af opfinder- og iværksætterkonkurrencer til Danish Entrepreneurship Festival i uge 47, hvor der samlet forventes over 5000 deltagere.

Normalt samler Fonden for Entreprenørskab de tusindvis af iderige unge fra hele landet til én fælles konkurrencedag, men Corona-situationen har i år givet et kreativt benspænd, så én dag er blevet til en hel uges festival og samtidig er alt rykket online.

Fra mandag den 16. november til fredag den 20. november åbner de virtuelle døre, og de tusindvis af unge er klar til at give deres livs pitch, mens erfarne erhvervsfolk sidder klar som frivillige dommere og vil give alle de unge sparring, feedback og gode råd til næste skridt, uanset hvilken konkurrence de deltager i. De unge kommer fra både folkeskoler, friskoler, efterskoler, ungdomsuddannelser, erhvervsskoler og videregående uddannelser.

Meget mere end en konkurrence

Til festivalen dyster de tusindvis af elever og studerende i flere forskellige konkurrencer og kategorier delt ind efter aldersgruppe og uddannelsestype. Den allerstørste konkurrence er Idékonkurrencen, hvor flere end 1500 elever og studerende deltager. Derudover skal vinderne af opfinderkonkurrencen Projekt Edison for elever i 6.-7. klasse findes, ligesom der skal kåres en vinder af Da Vinci-konkurrencen for elever på ungdomsuddannelserne. Erhvervsskoleeleverne dyster i Kickstart Programme, mens studerende, der reelt er i gang med at starte virksomheder, dyster om tre verdensmålsmikrolegater.

Ud over konkurrencerne er et stærkt felt af iværksættere, investorer og andre dygtige mennesker er klar til at inspirere alle med deres erfaring og viden. Det er bl.a. iværksætter og investor Mia Wagner, Tech investor Sune Alstrup, CEO i Netcompany André Rogaczewski og managing partner i byFounders Tommy Andersen.

Se hele programmet her.

Festivalen sparkes i gang med et åbningsshow for alle mandag den 16. november kl. 9, og afsluttes med en stor finale og kåring af vindere fredag kl. 11.15.

Danish Entrepreneurship Festival 2020 er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab med Totem Entertainment og Odense Kommune som partnere og afvikles fra fire studier i Odense Congress Center.

Følg med live via dette link hele ugen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab
Fonden for Entreprenørskab
Ejlskovsgade 3D
5000 Odense C

https://www.ffe-ye.dk

Om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab vil inspirere børn og unge og give dem evnen til at tænke og agere entreprenant og innovativt, så de kan lykkes i en global og omskiftelig verden. Det gør Fonden ved at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos elever og studerende. Fonden fungerer desuden som nationalt videncenter for opsamling, udvikling og udbredelse af viden om entreprenørskabsundervisning på alle niveauer af uddannelsessystemet

Følg pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Roskilde-elever vinder opfinderkonkurrencen Projekt Edison med ide om vandafvisende puder til hjemløse20.11.2020 14:17:32 CETPressemeddelelse

Fem elever fra Himmelev Skole i Roskilde vandt den 19. november førstepladsen i opfinderkonkurrencen Projekt Edison ved Danish Entrepreneurship Festival 2020 for deres idé til vandafvisende pudebetræk udviklet af brugte regnjakker. Det er noget af en bedrift, da tusindvis af elever i år har været med i opfinderkonkurrencen, som Fonden for Entreprenørskab står bag i samarbejde med LB Forsikring. Anden- og tredjepladsen gik til elever fra Næstved og Viborg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum