Startpakke.com

Kæmpe besparelse ved samlelån

Del

En normal familie med en række forskellige mindre lån, kan nemt spare 25.000 kr. ved at samle det hele i et stort lån, viser en undersøgelse som Startpakke.com har lavet i samarbejde med MoneyArcher.com.

Et stort antal af danskerne sidder inde med flere forskellige dyre små lån, som kviklån, kreditlån og kundekort. Dette er ofte lån med høje renter og gebyrer, og hvis man sidder inde med en række af dem, så kan det være svært rigtigt at komme til bunds i. 

Samlelån spare en familie for mange tusinde kroner

Ved at optage et stort forbrugslån og få samlet de små kreditter og kviklån, kan der være langt fra ubetydelige beløb at spare. I undersøgelsen er der taget udgangspunkt i samlelån på 65.000 kr, hvor det hos Santander er muligt at spare hele 25.000 kr, hvis man kan blive godkendt til deres bedste rente. Men selv når der tages store forbrugslån hos andre långivere, er det muligt at spare rigtigt mange penge. Hos Bank Norwegain kan samme familie således spare cirka 19.000 kr. og hos Danke Bank kan der spares 18.000 kr. 

"Efter at have lavet denne undersøgelse, så anbefaler vi klart, at folk med flere forskellige lån undersøger om de kan få et samlelån, for at se hvor meget de kan spare" udtaler Rolf Hansen fra Startpakke.com, og han fortsætter: "Det tager ikke særlig mange minutter at sende en online ansøgning til långivere som Resurs Bank eller Bank Norwegian, så det kan være tid der er rigtig godt givet ud".

Flere fordele ved et stort samlelån

  1. Mange små lån og kreditter har en tendens til gøre billedet af ens privatøkonomi mudret og svært at gennemskue. Med et stort samlelån bliver det altså nemmere at finde ud af hvad man samlet skylder og til hvilken pris. 
  2. Udover at spare penge, så vil tilbagebetaling af et forbrugslån normalt også strække sig over en længere periode. Dette betyder at en familie som får lagt sine lån om til et større samlån vil få et større økonomisk råderum. 

Du kan læse mere om undersøgelsen på https://startpakke.com/besparelser-samlelaan/

Du kan se en oversigt over store forbrugslån her: https://startpakke.com/samlelaan/

Nøgleord

Kontakter

Spørgsmål til undersøgelsen kan sendes til rolf@startpakke.com

Billeder

Links

Information om Startpakke.com

Startpakke.com
Startpakke.com
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://startpakke.com

Startpakke.com er de danske børnefamiliers webportal. Her finder du den information der skal til for at skabe en god hverdag som far, mor og børn. 

Følg pressemeddelelser fra Startpakke.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Startpakke.com

Færre får kejsersnit – men det er stadig for mange14.10.2018 07:30Pressemeddelelse

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen WHO bør kvinder kun få foretaget et kejsersnit, når der er medicinsk grundlag for det. I så fald ville mellem 10 og 15 procent af alle fødsler ske ved kejsersnit, men i Danmark er tallet 20 procent. Selvom det er faldet to procent siden 2016, er tallet stadig højt. Det kan blive et problem på sigt, da et kejsersnit kan medføre livslange problemer for mor og barn.