Nova

Kæmpe beløb indsamlet af NOVA til Støt Brysterne

Del

Mere end 4,6 millioner kroner har radiostationen NOVA samlet ind siden lørdag. Et rigtig flot beløb for NOVA og et bevis på, at Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne betyder rigtig meget for mange danskere.

NOVA med værterne Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Lars Johansson, Signe Krarup, Jakob Maarup, Claudia Rex, Ortal Knudsen, Kasper Svenstrup, Kasper Porsdal, Casper Hjorth og Daniel Cesar har i ugens løb samlet ind til Støt Brysterne.

Hver 9. danske kvinde rammes brystkræft og derfor er sagen vigtig for alle værterne på NOVA.

– Brystkræft er jo en snedig satan, der rammer uden fordomme. Så derfor er det vigtigt, at alle, ung og gammel, tyk og tynd støtter, og det har de i den grad gjort igen i år, og det varmer helt ind i hjertekulen, lyder det fra GO´NOVA-vært Mai-Britt Vingsøe.

– Det er en virkelig flot indsamling, hele ugen på NOVA. Stor tak til de helt specielle lyttere, sponsorere og NOVA, der igen i år har indsamlet et fantastisk beløb til Støt Brysterne. Det har stor betydning for brystkræftsagen og vores fremtidige arbejde med forskning, patientstøtte og information. Tusinde tak til alle. Når vi står sammen, kan det mærkes, siger kampagneansvarlige for Støt Brysterne Sisan Bové.

Der blev i alt samlet 4.603.800 kroner fra lørdag den 2.oktober til og med fredag den 8.oktober.

 

Kontakt:

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte NOVAs Programdirektør, Mikkel Westerkam på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk eller Støt Brysternes kampagneansvarlig Sisan Bové 50 99 37 92 eller sisanb@cancer.dk

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte NOVAs Programdirektør, Mikkel Westerkam på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk eller Støt Brysternes kampagneansvarlig Sisan Bové 50 99 37 92 eller sisanb@cancer.dk.

Billeder

Information om Nova

NOVA ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio.

Følg pressemeddelelser fra Nova

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nova

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum