Ishøj Kommune

Jytte Abildstrøms Teater besøger Ishøj med en forunderlig barnevogn

Del

Der er sjov for de mindste børn fra 1,5-4 år, når Jytte Abildstrøms Teater gæster Ishøj Kultur Café lørdag den 3. februar 2018 kl. 11

’Barnevognen’ er en forestilling om den barnevogn, som du ønsker, at du selv havde tilbragt dine første spæde barneår i. Og om en mor, der omsorgsfuldt tilbereder kamillete til sin unge og næsten ikke kan vente på, at den skal vågne.

Som en anmelder ved kulturplatformen CPHCulture skrev:

”En fortryllende frydefuld teateroplevelse og den bedst tænkelige introduktion til det særlige ved at gå i teatret.”

Vognen er stor og rød og blank. Og så kan den mere end de fleste barnevogne. Musikken tryller billeder frem, og damen i den grønne kjole har tid til både historier og vedligehold med pudseklud og pumpe, før sovekaninen får hoppet liv i dynerne, så barnet kan slippe kalechedrømmene og få sin te med kamille og komme ud og trille. Kom og tab sutten af bare grin!

Køb af billetter

Bag 'Barnevognen' står det berømte og elskede teater Riddersalen, som er kendt for sine børne- og familieforestillinger med masser af humor, dybde og kant.

’Barnevognen’ bliver opført i Ishøj Kultur Café lørdag den 3. februar 2018 kl. 11. Er I medlemmer af Girafklubben, koster en børnebillet 0 kr.

Billetter kan købes på Billetlugen.dk, men de billetter, som kræver medlemskab af Girafklubben, kan kun købes i Ishøj Kultur Café, da medlemskortet skal fremvises.

Læs mere om Girafklubben på www.ishojbib.dk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum