Jyske Bank kommer med ny online investeringsløsning

Del

Jyske Bank vil gøre det nemmere for alle at investere. I løbet af foråret 2018 lancerer banken en ny online investeringsløsning kaldet Jyske Munnypot.

”Jyske Munnypot er lavet til alle, der ønsker at få hjælp til at investere opsparingen og komme nærmere på eksempelvis drømmerejsen eller det nye køkken. Vi vil gerne gøre nemt for alle at investere. Derfor behøver du hverken at have noget stort startbeløbeller være ekspert i investering for at være med,” siger Hanne Birgitte Møller, forretningsdirektør i Jyske Bank Privat.

Hvis man aldrig har investeret før, er Jyske Munnypot en nem og tryg start. Det er nemt, fordi Jyske Munnypot gør arbejdet. Og det er trygt, fordi der sidder mennesker bag. Jyske Munnypot hjælper med at finde den investering, der passer til hver enkelt, og man kan altid få hjælp af en rådgiver, hvis man får brug for det.

Hanne Birgitte Møller fra Jyske Bank: Hvis du aldrig har investeret før, er Jyske Munnypot en nem og tryg start
Videokanal

Nøgleord

Kontakter

Hanne Birgitte Møller, forretningsdirektør i Jyske Bank
Telefon: 20 22 70 75

Billeder

Links

Information om Jyske Bank

Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600 Silkeborg

89 89 89 89https://www.jyskebank.dk/

Følg pressemeddelelser fra Jyske Bank

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Jyske Bank

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum